BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,47
HABER /  GÜNCEL

Sepetli motosiklet faciası

Elazığ’da bağ evine giden bir aileyi taşıyan sepetli motosiklet şarampole uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. <br...

Abone ol

Elazığ’da bağ evine giden bir aileyi taşıyan sepetli motosiklet şarampole uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.
Kaza, merkez Harput Mahallesi Murşit Bağları mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, 70 yaşlarındaki baba Rıza Çelik, eşi Dilek ile birlikte Mersin’den ziyaretlerine gelen damadı ve kızını bağ evine götürmek için 23 AU 231 plakalı sepetli motosikletle yola koyuldu. Bağ evinin önüne geldiklerinde baba Çelik, durduramadığı sepetli motosikletle şarampole uçtu. Bu sırada motosiklet sürücüsü Çelik ile birlikte eşi, damadı ve kızı da atlayarak kendini kurtarmaya çalıştı. Motosikletin şarampole uçarak bir ağaca takılı kaldığı kazada, baba Çelik olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Dilek Çelik, kızı ve damadı ise şarampol kenarından evlerinin önüne kadar yaralı olarak çıkarak telefonla yardım istedi. Jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek 3 yaralıyı Elazığ’daki çeşitli hastanelere kaldırdı. Olay yerinde ölen Rıza Çelik’in cansız bedeni ise savcının incelemesinin ardından morga götürüldü.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)