BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.440,16
HABER /  GÜNCEL

Şenol Güneş böyle motive ediyor

Bursaspor’un puan kaybetmesi ile aradaki puan farkını açma şansı yakalayan Trabzonspor’da bahar havası yaşanıyor.

Abone ol

Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncularını, deplasmanda Manisaspor ile oynayacakları maçın zorluğu karşısında uyardı. Manisaspor’un son haftalarda iyi futbol oynadığına vurgu yapan tecrübeli teknik adamın, “Sivasspor maçı artık geride kaldı. Şimdi ki hedefimiz Manisaspor. Her maçı tek tek düşündüğümüz için bu maçtan galibiyetle ayrılmayı istiyoruz” diyerek oyuncularını motive ettiği öğrenildi.

GÜNEŞ: “KENDİMİZE GÜVENİYORUZ”

Teknik Direktör Şenol Güneş, kulüp dergisindeki yazısında önemli açıklamalarda bulundu. Güneş, ligin çok uzun bir maraton olduğunu belirterek, “Yarışın ortasını henüz yeni geride bıraktık. Keyif alan ve keyif veren bir futbol oynayıp, aldığımız sonuçlarla yukarıya çıkmak başlangıçtaki hedefimizdi. Bu düşüncemizden herhangi bir sapma söz konusu değil. Ligde hedefimiz sürerken kupaya veda etmemiz elbette üzüntü vericiydi. Biz ligin ikinci yarısı öncesinde elde ettiğimiz avantaja güvenerek yola çıkmadık. Kendimize güvendik” dedi.

“ZOR OLANI BAŞARMAK İÇİN SABIR GEREKİYOR”

Olumlu yönleri daha fazla olan bir takım olduklarını da ifade eden Güneş, “Sadece saha içinde değil saha dışında da uğraşacak gücümüz var. Ama biz saha içinde kalmak istiyoruz. Pozitif düşünceye sahibiz. Bunu çalışarak ortaya koymak, hayallerimize bu şekilde kavuşmak istiyoruz. Camia olarak birbirimize yardım ederek bugünlere geldik. Sorun değil, çözüm üretmeliyiz. Başarının anahtarı birlikteliktir. Zor olanı başarmak için sabır gereklidir. Bunu gösterebildiğimizde başarılı olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

CEZALAR SONA ERDİ, KADRO GENİŞLEDİ

Trabzonspor’da kart cezalısı oldukları için Sivasspor ile oynanan maçta forma giyemeyen Tayfun, Giray ve Cale’nin cezaları sona erdi. Bu futbolcuların dönüşüyle özellikle savunmada geniş bir kadro derinliği elde eden Güneş’i tatlı bir sıkıntı aldı. Savunmada Glowacki’yle birlikte oynattığı Mustafa Yumlu’nun performansından memnun kalan, sol kanatta ise Piotr Brozek’i beğenen Güneş’in antrenman performanslarına bakarak kadrosunu şekillendireceği öğrenildi.

MANİSA YOLCULUĞU PAZAR GÜNÜ

Öte yandan Spor Toto Süper Ligi'nin 22. haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’un seyahat programı açıklandı. Buna göre Trabzonspor, Pazar günü saat 13.00’da THY’ye ait özel uçakla saat 14.30’da İzmir’e hareket edecek. İzmir’de konaklayacak olan bordo – mavili kafile maç günü Manisa’ya hareket edecek. Maçın ardından ise saat 23.55’de yine THY’ye ait özel uçakla İzmir’den Trabzon’a dönülecek.