BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.411,71
MAGAZİN

'Senin attığın etlerle bir aile doyar'

Ete tuz atma hareketiyle fenomen olan Nusret son paylaşımıyla takipçilerini kızdırdı. Videoda eti kesip sağa sola fırlatan Nusret'e 'Millet et bulamıyor.' tepkileri yağdı.

Hem dünyada hem Türkiye'de meşhur olan kasap Nusret Gökçe, paylaştığı son video ile tepki topladı.

Videoda eti kesip kesip sağa sola atan Nusret'e takipçileri çok kızdı. Nusret'e gelen yorumlar arasında "Millet et bulamazken sen eti temizleyeceğim diye yarısını sağa sola attın", "Senin attığın etlerle bir aile doyar", "Bir kere de fakiri doyur" yorumu yağdı.

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle