BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,52
HABER /  GÜNCEL

'Sen ne karışıyorsun?' cevabını alınca..

Trafik polisinin; “Alkollüsün, motosiklete binme” uyarısına motosiklet sürücüsünün; “Sen ne karışıyorsun” şeklindeki cevabı karakolda sonlandı.

Abone ol

Çorlu’da bir olaya müdahale eden trafik ekipleri motosiklete alkollü şekilde binen sürücüyü fark ederek müdahale etti. Müdahalede bulunan trafik polisine alkollü motosiklet sürücüsünün ilginç cevabı dikkat çekti. Trafik polisinin; “Alkollüsün, motosiklete binme” uyarısına motosiklet sürücüsünün; “Sen ne karışıyorsun” şeklindeki cevabı karakolda sonlandı.

Çorlu’da Gölcük Meydanı’nda bir olaya müdahale eden trafik ekipleri ayakta durmakta zorlanan ve motosiklete binmeye çalışan sürücüyü fark etti. Motosiklet sürücüsünün alkollü olması ve ayakta durmakta zorlanmasına karşın trafik polisinin gözü önünde motosiklete binmeye çalışması dikkat çekerken trafik polisi alkolü motosiklet sürücüsüne müdahalede bulundu. Motosiklete binmeye çalışan sürücüye müdahalede bulunan trafik polisinin aldığı ilginç yanıt ise dikkat çekti.

Şahsı, alkollü olması nedeniyle gerekli işlemleri yapmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götüren trafik ekipleri, sürücünün binmeye çalıştığı motosikleti de bir başka trafik polisinin yardımıyla polis merkezine götürdüler. S. A.’ya alkol nedeniyle gerekli işlemler yapılırken olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.