BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

"Sen kimsin lan?" dediği müsteşardan defalarca özür diledi

FETÖ'den tutuklu gardiyanların mahkemeye takım elbise ile gelmesi üzerine görevli gardiyanlar hakkında 'alçak' dediği için kendisine sert tepki gösteren Adalet Bakanı Müsteşarı İpek'e "Sen kimsin lan" diyen Doğan, yazdığı mektupla defalarca özür diledi.

Abone ol

Beyaz TV'de yayınlanan programda FETÖ soruşturmasında yargılanan infaz koruma memurlarının adliyeye "şık" kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirerek, "alçak gardiyanlar" diyen şarkıcı Nihat Doğan'a, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek sert tepki göstermişti.

İpek, "Şarkıcı olduğu söylenen" ifadesinin kullandığı açıklamasında Nihat Doğan hakkında dava açılacağını belirtmişti.

MÜSTEŞARA, SEN KİMSİN LAN HADİNİ BİL DEMİŞTİ 

Doğan, İpek'in açıklaması üzerine dün tekrar televizyona çıkarak, "Sen kimsin lan, beni iyi dinle lan, haddini bil lan" sözlerini kullandı. Beyaz TV, canlı yayınlanan programda Nihat Doğan'ın 'lan' ifadelerini biplese de ekran başındakiler bu ifadeleri çok net bir şekilde duydu.

Nihat Doğan, hakaret içeren konuşmasından sonra sosyal medya hesabından ise defalarca özür dilediği bir açıklama yayınladı. Doğan, "Sayın müsteşarım terbiye sınırlarını aştım. İnanın attığınız twiti anlamadan yorumladım" dedi.

"Saygıdeğer Müsteşarım, Sayın Kenan İpek’ diyerek özrüne başlayan Nihat Doğan, canlı yayın esnasında masaya vurarak kullandığı sert ifadeler yerine, sözlerinden dolayı utandığını itiraf ederek, ‘terbiyesizliğimden dolayı özür diliyorum’ dedi.

Yayın sırasında yüksek sesle ve kaba ifadelerle Kenan İpek’i hedef alan Nihat Doğan’ın çark etmesi ise özellikle sosyal medyada çok konuşuldu.