BIST 9.539
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.487,75
HABER /  MEDYA

Sen Anlat Karadeniz Tahir Ulaş Tuna Astepe kimdir okuluna bakın

Sen Anlat Karadeniz Tahir karakterine hayat verecek olan Ulaş Tuna Astepe merak ediliyor. ATV'de yayın hayatına başlayacak olan Sen Anlat Karadeniz'de başrol oynayacak olan Ulaş Tuna Astepe kimdir aslen nereli kaç yaşında? Ulaş Tuna Astepe özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

ATV'nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz birinci bölüm fragmanı yayınlandı. Birinci bölümüyle merak edilen dizilerden haline gelen Sen Anlat Karadeniz'in henüz başlama tarihi belli olmadı. Fakat dizide dikkat çeken ve başrol oynayan bir isim var o da Tahir. Peki kimdir bu Ulaş Tuna Astepe?

Ulaş Tuna Astepe 1988 senesinde Kocaeli’de dünyaya geldi. Uzun boyuyla dikkatleri üzerine çeken Ulaş Tuna Astepe 1.89 boyunda. Özellikle Karadayı dizisinde canlandırdığı Orhan karakteri ile tanınan oyuncu son olarak Star Tv ekranlarından yayınlanmış olan Rüya dizisinde büyük beğeni aldı. İstanbul Erkek Lisesi (IEL) mezun olan Astepe üniversite hayatını Mimar Sinan'da tamamladı. Güzel sanatlar bölümünü okuyan Ulaş Tuna Astepe uzun süredir ekranlara vermişti. Ulaş Tuna Astepe Sen Anlat Karadeniz ile yeniden geri dönüyor. 

ULAŞ TUNA ASTEPE'NİN SEVGİLİSİ VAR MI? Ulaş Tuna Astepe sosyal medyayı sık kullanmıyor. Adına beğeni sayfaları açılan Astepe çok az fotoğraf paylaşıyor. Yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çeken Ulaş Tuna Astepe'nin sevgilisi yok!