BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.306,14
HABER /  MEDYA

Sen Anlat Karadeniz Nefes İrem Helvacıoğlu kimdir sevgilisine bakın

ATV'nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz yarın yani 24 Ocak tarihinde hayatına başlıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini canlandıran ve başrol olan İrem Helvacıoğlu merak ediliyor. Peki kimdir bu İrem Helvacıoğlu aslen nereli kaç yaşında? İrem Helvacıoğlu sevgilisi var mı instagram fotoğraflarında neler var? İrem Helvacıoğlu özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

ATV'nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz sosyal medyanın gündeminde. Diriliş Ertuğrul'a rakip olacak olan Sen Anlat Karadeniz'de başrol oynayan İrem Helvacıoğlu merak ediliyor. Gelin hep birlikte İrem Helvacıoğlu'na bakalım.

İrem Helvacıoğlu, 1990 yılında Almanya'da doğdu. Çocukluğu Almanya’da geçmesine rağmen aslen Ankaralı olan İrem Helvacıoğlu, oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro Eğitimi alarak başladı. Kariyerine ilk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile giriş yaptı. Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı. Kurtlar Vadisi’nde Esra, Muhteşem Yüzyıl’da ise Clara rolü ile ekrana geldi. 2016 yaz sezonunda başlayan No:309 dizisinde Pelin Su karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu, gençlik dizisinin 39. bölümünde kadrodan ayrıldı. İrem Helvacıoğlu şimdi Sen Anlat Karadeniz'de oynayacak.

İREM HELVACIOĞLU SEVGİLİSİ VAR MI?

Hem güzelliği hem de oyunculuğuyla da dikkatleri üzerine çeken İrem Helvacıoğlu'nun hayatında biri var. Sevgilisiyle sık sık fotoğraf paylaşan İrem Helvacıoğlu yeni projesi için heyecanlı olduğunu her fırsatta dile getiriyor.