BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.437,80
HABER /  MEDYA

Sen Anlat Karadeniz birinci bölüm beğenildi mi 2.bölüm fragmanı bomba

Sen Anlat Karadeniz birinci bölümü nasıldı beğenildi mi? ATV ekranlarında yeni dizi Sen Anlat Karadeniz dün yayın hayatına başladı. Yayınlanan son bölümü ilgiyle takip edilen ve sosyal medyada konuşulan Sen Anlat Karadeniz'in 31 Ocak tarihinde ekrana gelecek 2.bölüm fragmanı da yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz 2.bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

ATV'nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz yayın hayatına başladı. Başrollerini Mehmet Ali Nuroğlu, İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Aslentepe'nin paylaştığı dizinin birinci bölümünde neler oldu? 

Sen Anlat Karadeniz 1. bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Tahir, Nefes, Vedat, Mustafa ve Eyşan'ın hikayesini anlatan Sen Anlat Karadeniz'in ilk bölümünün ardından seyirciler yeni bölümde neler yaşanacağını merak ediyor. Nefes, Vedat'tan son anda kaçmıştı. 16 yaşından beri şiddet gören ve bir çocuğu olan Nefes'in kaçışı damga vurdu. Aynı zamanda Tahir'in Nefes'in yanında olması da sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Sen Anlat Karadeniz 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SEN ANLAT KARADENİZ 2.BÖLÜM FRAGMANI Sen Anlat Karadeniz 2.bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kaçmaya karar verdiği andan itibaren Vedat onun peşine düştü. Son anda yakalanan Nefes ve Tahir ise kendilerini Karadeniz sularına attı. İşte Sen Anlat Karadeniz 2.bölüm fragmanı

SEN ANLAT KARADENİZ BEĞENİLDİ Mİ?

Dün sosyal medyanın gündemine oturan Sen Anlat Karadeniz ilgiyle takip edildi. Fakat güçlü rakibi Diriliş Ertuğrul ile mücadele eden Sen Anlat Karadeniz'in ilerleyen günlerde ne yapacağı merak konusu oldu.

Sen Anlat Karadeniz dizisi beğenildi mi? İlk yorumlar