BIST 9.066
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.293,70
HABER /  MEDYA

Sen Anlat Karadeniz 8.yeni bölüm fragmanında Nefes vurulacak mı

ATV ekranlarında kısa bir süre önce başlamasına rağmen tüm reytingleri alt üst eden Sen Anlat Karadeniz'in 7.son bölümünün hemen ardından 8.yeni bölüm fragmanı izleyici şaşırttı. Nefe Tahir aşkı giderek büyüyor. İşte Sen Anlat Karadeniz 8.yeni bölüm fragmanı.

Abone ol

Televizyon tarihinde Nefes'in çektiği kadar çileyi kimde çekmedi. Başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen reyting sonuçlarını alt üst edeni Çarşamba akşamlarına damga vuran ve en önemlisi Diriliş Ertuğrul'u bile zirveden eden ATV dizisi Sen Anlat Karadeniz 7.son bölümü izleyicide yine fırtınalar kopardı. Nefes oğluna kavuşmaya çalışırken öte yandan Tahir aşkına engel olamıyor. Peki Sen Anlat Karadeniz 7.son bölümde neler oldu? Sen Anlat Karadeniz 7.son bölümün hemen ardından Sen Anlat Karadeniz 8.yeni bölüm fragmanı yayınlanarak izleyici merak bırakılmadı. Sen Anlat Karadeniz her Çarşamba saat 20.00'de ATV'de...

SEN ANLAT KARADENİZ 7.SONN BÖLÜMDE NELER OLDU; Tahir ve Nefes, kalpleri Yiğit'te birleşmiş şekilde, tek vücut onun izini sürerler ve bulurlar. Karadeniz de Yiğit için birleşir. Asiye bir yandan Mustafa'ya hayatı zehir eder, bir yandan da herkese Vedat'ın zulmünü anlatır. Gerçekleri öğrenen herkes Vedat'a cephe almaya başlar. Vedat sıkıştığı bu durumun üstesinden gelmek için Dağdevirenleri kendi safına çeker. Babasıyla sevdiği arasında kalan Mercan ise, Tahir'i çok zor bir duruma düşürür ve ondan asla yapamayacağı bir şey ister. Yiğit'in kayboluşu, Nefes'in geçmişte yaşadığı zulmün anılarını ateşler ve Nefes kabuslarla boğuşmaya başlar. Tahir onu Vedat'tan korur ama kabuslar karşısında çok çaresiz kalır. Bir yandan Nefes'e yardım edememenin çaresizliği, bir yandan artık kendinden bile saklayamadığı sevdası, bir yanda Mercan'a verdiği sözün ağırlığı, bir yanda ailesi. Deli Tahir'i içine düştüğü büyük çıkmazdan Osman Hoca'nın bilgelik dolu rehberliği kurtarır. Ancak, Vedat'ın zindanından kaçan Nefes'i, şimdi de dar kafaların zindanı beklemektedir.

SEN ANLAT KARADENİZ 8.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK; Sen Anlat Karadeniz 8.yeni bölümü ile 14 Mart Çarşamba saat 20.00'de izleyici ile ATV ekranlarında buluşacak. 

SEN ANLAT KARADENİZ 8.YENİ BÖLÜM FRAGMANI