BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,78
ALTIN 2.505,94
HABER /  MEDYA

Sen Anlat Karadeniz 5.son bölümde neler oldu 6.yeni bölüm fragmanında Nefes şoku

Kısa sürede en çok izlenen dizilerden biri haline gelen ATV dizisi Sen Anlat Karadeniz çarşamba akşamı reytingin zirvesinde yerleşti. Sen Anlat Karadeniz 5.son bölümde olanlar seyredenleri ekrana kilitledi. Sen Anlat Karadeniz 5.son bölümde neler oldu? Hemen ardından ise Sen Anlat Karadeniz 6.yeni bölüm fragmanı herkesi şaşırttı.

Abone ol

Sonunda bir dizi Diriliş Ertuğrul hakimiyetine son verdi. Daha başlamadan fragmanı ile olay yaratan ATV'nin beğenilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul hakimiyetine balta vurmuştu. Peki total reytinglerinin zirvesinde yer alan Sen Anlat Karadeniz 5.son bölümde neler oldu? İzleyenler, seyrettiklerine inanamadı. Sen Anlat Karadeniz 5.son bölümün hemen ardından Sen Anlat Karadeniz 6.yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Hadi gelin önce Sen Anlat Karadeniz 5.son bölümde neler olmuş ona bir bakalım hemen ardından Sen Anlat Karadeniz 6.yeni bölüm fragmanına bakalım...

SEN ANLAT KARADENİZ 5.SON BÖLÜMDE NELER OLDU; Nefes ve Yiğit'in Rusya'daki özgürlük hayalleri, Vedat'ın onları yakalamasıyla suya düşer. Tahir, Batum'da Nefes'ten gelecek "sağ salim vardık" haberini beklerken, Vedat, Nefes'ten oğlunu da ayırır, Yiğit'i annesinin kollarından koparıp İstanbul'a gönderir. Nefes şimdi yabancı bir memlekette yapayalnız Vedat'ın zalim ellerindedir.

Tahir ise yüzlerce kilometre öteden çok acı bir şekilde Nefes'in her çığlığına tanık olur. Nefes'in Yiğit'i kendisine emanet ettiğini duyar ve Vedat'ın silahından çıkan merminin sesiyle büyük bir karanlığın içine gömülür. Artık hayatının tek bir amacı vardır. Ölü ya da diri, Nefes'i Vedat'ın ellerinden almak ve Yiğit'i kurtarmak.

Karadeniz'de ise, Mustafa kardeşinin hayatı karşılığında kaçırdığı Eyşan'la uğraşırken, Asiye hiç istemediği eltisi Mercan'a bohça götürmek zorunda kalır ve elbette Asiyeliğini yapar. Ancak çok geçmeden gelen bir mesaj, Asiye'nin yüreğinde büyük bir yangını başlatır. Kocası onu başka bir kadınla aldatmaktadır! Asiye tabancasını kaptığı gibi Mustafa'sının peşine düşer.

SEN ANLAT KARADENİZ 6.YENİ BÖLÜM FRAGMANI