BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.495,00
HABER /  MEDYA

Sen Anlat Karadeniz 10.yeni bölüm fragmanında Tahir Nefes kaçıyor

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 9.son bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi. Sen Anlat Karadeni 9.son bölümün hemen ardından Sen Anlat Karadeniz 10.yeni bölüm fragmanı izleyenleri şoke etti. İşte Sen Anlat Karadeniz 10.yeni bölüm fragmanı.

Abone ol

Son 10 yılın en iyi çıkış yapan dizisi ve Diriliş Ertuğrul'u geçen dizi olarak adından bolca söz ettiren Sen Anlat Karadeniz 9.son son bölümü ile yine izleyiciyi ekran başına kilitledi. Sen Anlat Karadeniz 9.son bölümde İlayda Çevik'in kadroya dahil oldu ve kocasından şiddet gören bir kadını canlandırıyor. Sen Anlat Karadeniz 9.son bölümün hemen ardından Sen Anlat Karadeniz 10.yeni bölüm fragmanı hemen izleyiciye sunuldu. Önce Sen Anlat Karadeniz 9.son bölümde neler oldu özetini okuyalım hemen ardından Sen Anlat Karadeniz 10.yeni bölüm fragmanınını izleyelim.

SEN ANLAT KARADENİZ 9.SON BÖLÜMDE NELER OLDU; "Bu topraklar bana memleket, sana gurbet!" Abisinin ihanetini öğrenen Tahir, Karadeniz gibi köpürür. Yaşadığı büyük acıyla dalgalanırken, onu sakinleştiren tek şey, artık limanı bildiği Nefes'in "sana ihtiyacım var" demesi olacaktır. Nefes daha Mustafa'nın ihanetini sindiremeden, kendisi gibi bir şiddet mağduruyla karşılaşarak bir kez daha sarsılır. Sürmene'de çıkan dedikodulardan Osman Hoca'nın Nefes'e evini açtığını duyan bir kadın, kendisini medreseye atmıştır. Nefes, kendi acılarını bir yana bırakarak bu yaralı kuşu iyileştirmeye girişir. Ama bir yandan kabusları, bir yandan Vedat'ın Nazar üzerinden giriştiği merhamet oyunu, bir yandan köydeki dedikodular, Koca Karadeniz'e sığmaya çalışan minicik kadını iyice nefessiz bırakır.

Nefes'in imtihanına bir de Saniye'nin büyük şiddeti eklenince, abisinin ve annesinin ihanetini sindiremeyen Tahir, bir kez daha kendini feda eder: "Bu topraklar bana memleket sana gurbet Nefes. Bırak gurbete düşen ben olayım!" Kaleliler dağılıyor mu? Bağrına mazlum bir ana-oğlu sığdıramayan Karadeniz ailesi bunu nasıl ödeyecek? Bir yandan Sayar-Dağdeviren ittifakının sonuçlarıyla uğraşan, bir yandan iyice yalnızlaşan Mustafa neler yaşayacak? Karadeniz bu imtihandan sınıfta mı kalacak?

SEN ANLAT KARADENİZ 10.YENİ BÖLÜM FRAGMANI