BIST 9.803
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,38
HABER /  MAGAZİN

Semra Güzel kimdir nereli Şevkat Yerimdar Sanem sette büyük şok yaşadı

Semra Güzel kimdir nereli kaç yaşında? Şevkat Yerimdar'da Sanem karakterine hayat veren Semra Güzel'in özel hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Eski nişanlısı tarafından tehdit edilen Semra Güzel instagram fotoğrafları ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Şevkat Yerimdar'da hem başarılı performansıyla hem de güzelliğiyle dikkat çeken Sanem dün büyük bir şok yaşadı. Eski nişanlısından ayrılan Semra Güzel tehditler sonucu suç duyurusunda bulundu. Semra Güzel özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Son olarak Şevkat Yerimdar dizisinde Sanem karakterini canlandıran genç oyuncu Semra Güzel’in başı eski nişanlısıyla dertte. Uyuşturucu kullanmaktan sabıkalı olduğu için ayrıldığı nişanlısı Yusuf Başaran’ın kendisini ölümle tehdit ettiğini, fiziksel şiddet uyguladığını, hakaret ve iftirada bulunarak özel hayatının gizliliğini ihlal ettiğini ileri süren Güzel, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

SEMRA GÜZEL KİMDİR NERELİ?

Semra Güzel, 1988 yılında İzmir’de doğdu. Eğitimini Celal Bayar Üniversitesi Tasarım Bölümü’nde tamamladı. Daha sonra Almanya’ya giderek Hamburg’da Drama Eğitimi almıştır.
Kariyerine ilk olarak Alemin Kıralı dizisinde rol alarak adım attı.
Daha sonra Zengin Kız Fakir Oğlan, Hıyanet Sarmal ve Hom Ofis dizilerinde oynadı.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinde Sanem karakterini canlandıran oyuncu başarılı performansıyla dikkat çekiyor.

Oyuncu Semra Güzel'e eski nişanlı kabusu!