BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.509,78

Semra Dinçer Kimdir?

Kuzey ve Güney dizisinde oynadıktan sonra ekranlarda yer almayan Semra Dinçer bugün gündeme geldi. Gözaltına alındığı ve ifade verdiği ortaya çıkan Semra Dinçer kimdir eşi kim? Semra Dinçer kaç yaşında nereli? Semra Dinçer, 1965 Ankara doğumlu. Oyunculuk eğitimi almayan Semra Dinçer “alaylı” diye tabir edilen işin mutfağında yetişmiş, birçok dizi ve sinema filminde roller almış, başarılı bir performans sergilemiştir. Kuzey Güney dizisinde Handan Tekinoğlu karakterini...

Kuzey ve Güney dizisinde oynadıktan sonra ekranlarda yer almayan Semra Dinçer bugün gündeme geldi. Gözaltına alındığı ve ifade verdiği ortaya çıkan Semra Dinçer kimdir eşi kim? Semra Dinçer kaç yaşında nereli?

Semra Dinçer, 1965 Ankara doğumlu. Oyunculuk eğitimi almayan Semra Dinçer “alaylı” diye tabir edilen işin mutfağında yetişmiş, birçok dizi ve sinema filminde roller almış, başarılı bir performans sergilemiştir. Kuzey Güney dizisinde Handan Tekinoğlu karakterini canlandırdı.

Semra Dinçer'in oğlu da annesi gibi oyunculuk mesleğini seçti 25 yaşında olan Adil Can Demirel, Devlet Tiyatrosu’nda oynuyor.