BIST 9.543
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.486,48
HABER /  MEDYA

Semih Öztürk'e ne oldu Survivor'dan ayrılıyor mu?

Survivor'da Semih Öztürk'e ne oldu sağlık durumu ne? Acun Ilıcalı son durumunu açıkladı. Semih'e ne oldu Survivor'a dönecek mi?

Abone ol

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı kadar Semih Öztürk'e ne olduğu da merak konusuydu. Acun Ilıcalı durumuna açıklık getirdi. Semih Öztürk geri dönebilecek mi yoksa Survivor'dan ayrılacak mı?

Survivor ünlüler takımının üzerindeki uğursuzluk devam ediyor. Bu kez de Semih Öztürk'ün acı dolu çığlıklaır duyuldu. Talihsiz olay ikinci dokunulmazlık oyunu sırasında yaşandı.

SURVİVOR KİM ELENDİ NAGİHAN MI İBRAHİM Mİ? - TIKLA

Serkay Tütüncü ile oyuna çıkan Semih Öztürk havuza düştüğü sırada parmağını çarptı. Semih Öztürk çığlıklar içinde sudan parmağım kırıldı diyerek sudan çıktı.

SEMİH'E NE OLDU SAĞLIK DURUMU NE?

Survivor doktoru hemen Semih Öztürk'ün parmağına müdahale etti. Ciddi şekilde yaralanan Semih Öztürk hastaneye kaldırıldı. Survivor doktoru Metin Kuş yapılacak müdahalenin kendisini aşan bir durum olduğunu söylemişti. Semih Öztürk ise Türkiye'ye dönmek isteğinin sinyalini vermişti. SEMİH ÖZTÜRK DÖNECEK Mİ?

Acun Ilıcalı Semih Öztürk'ün son durumu hakkında bilgi verdi. Parmağı kırılan Semih Öztürk'e operasyon yapıldı. Doktorların raporuna göre Semih ABD'ye Houston'a ameliyata da gönderilebilir. Acun Ilıcalı tüm hazırlıkların yapıldığını doktorların raporunu beklediklerini söyledi. Semih Öztürk'ün Survivor'dan ayrılıp ayrılmayacağı da henüz net değil.