BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.299,02
HABER /  MEDYA

Semih Öztürk ihaneti şok etti Survivor tarihinde yok!

Semih Öztürk Survivor tarihinde bir ilke imza attı. Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu gönüllüler takımı dokunulmazlığı kaybetsin diye oynamadılar.

Abone ol

Survivor 2016 adasında Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu 'hain' planları ile bir ilk yaşatırken Acun Ilıcalı şaşkına döndü. Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu takımları oyunu kaybetsin diye dokunulmazlık oyununda oynamadılar.

Survivor'ın 27 Mart Pazar akşamı yayınlanan son bölümünde eyi benzeri olmayan bir olay yaşandı. Semih Öztürk kendi takımını elemeye çıkarmak için geçen hafta da plan yapmıştı. Bu planını Gizem Kerimoğlu açık edince Semih Öztürk 'hainlik' olarak nitelenen entrikasını bu kez açıkça sergiledi. Survivor dokunulmazlık oyununda Gizem Kerimoğlu ile birlikte oynamayacaklarını açıkladı.

Acun Ilıcalı duydukları karşısında şoke olurken 'böyle bir şey daha önce hiç yaşanmadı' diyerek durumun ne kadar sıradışı olduğuna vurgu yaptı.

SEMİH ÖZTÜRK VE GİZEM KERİMOĞLU NİYE OYNAMADI?

Semih Öztürk Ütopya yarışmasında kaos yaratması ve etrafındaki isimlere hükmetme merakı ile öne çıkmıştı. Survivor adasında da ilk günden bunu uygulamaya çalıştı ancak bu kez hükmünü kimseye geçiremedi.

Semih Öztürk'e biat eden sadece Gizem Kerimoğlu oldu. Onunla birlikte kendine adada ayrı bir yaşam kurdu. Geriye kalan 7 kişiyi izlemeye alan Semih Öztürk kavga edenlerin kendine gelmesini bekledi. Ancak gönüllüler takımında böyle bir kopuş olmadığı gibi kavga eden de Semih'e gitmedi. Haliyle Semih Öztürk , Gizem Kerimoglu ile adada yalnız kaldı.

Semih Öztürk'ün dokunulmazlık oyununda oynanamasının sebebi ise kendi takımının elemeye çıkmasını istemesiydi. 2 Mart 2016 tarihinde yapılan gönüllüler SMS oylaması sonuçlarında birinci çıktığı günden beri Semih Öztürk bunu istiyordu. Semih Öztürk rakip takım yerine ilk günden beri kendi takımını elemede yok etmeyi planlıyordu. Yeni yapılacak SMS oylamasında Semih Öztürk birinci çıkamazsa tüm hesapları sallantıya girecek.


GİZEM KERİMOĞLU KİMDİR NİYE OYNAMADI?

Survivor adasında Semih Öztürk'e bel bağlayan Gizem Kerimoğlu onun tüm planlarına kendini alet ediyor. Bu kez de ona uydu. Kişisel dokunulmazlığı kazanma umudundaydı ama kazanamadı. Haliyle de Survivor'dan elenme ihtimali doğdu. Gizem Kerimoğlu , Semih Öztürk'ün planlarına sorgusuz sualsiz teslim olarak kendi başını yakmış oldu.