BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,73
ALTIN 2.493,34
HABER /  GÜNCEL

Şemdinli kaymakamı türbe ziyaretinde

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Kaymakamı Cengiz Erdem, Seyyid Taha ve Seyyid Abdullah türbelerini iziyaret ederek dua etti.

Abone ol

Kaymakam Erdem, "Yeni yılın Şemdinli'ye, bölgemize, ülkemize, islam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, mutluluk ve barış getirmesi için zatın manevi şahsiyetinde Allah'tan yardım istemeye geldik" dedi.

Şemdinli Kaymakamı Cengiz Erdem, Şemdinli 34'üncü Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, kurum amirleri ve köy imamları ile birilkite ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Bağlar Köyü'ne geldi. Köylülerin sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Erdem, daha sonra beraberindekilerle birlikte Hazreti Muhammet'in soyundan olan ve Seyyid Abdulkadir-i Geylani Hazretleri'nin 11'inci kuşaktan torunları Seyyid Taha ve Seyyid Abdullah'ın türbelerini ziyaret ederek dua etti.

Yaz aylarında teröristlerle zaman zaman çatışmaların meydana geldiği köyde geniş güvenlik önlemleri alınırken, Kaymakam Erdem, Türkiye ve bölge huzuru için dua ettiklerini söyledi. Kaymakam Erdem, "Ziyaret ettiklerimiz, Şemdinli için önemli bir zat. Türkiye için çok önemli bir zat. Altın Silsile-i Aliyye'nin yani Peygamber Efendimizin hatta Hazreti İbrahim'den başlayarak günümüze kadar gelen son halkalarındandır. Yeni yılın Şemdinli'ye, bölgemize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, mutluluk ve barış getirmesi için zatın manevi şahsiyetinde Allah'tan yardım istemeye geldik. Dua ettik. İnşallah Allah dualarımızı kabul eder. Zatın yüzüsuyu hürmetine de bölgemize, ülkemize ve tüm dünyaya sevgi barış ve mutluluk gelir" dedi.