BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,36
HABER /  GÜNCEL

Sema Hunca nasıl öldü MOBESE kayıtları ortaya çıktı

Sema Hunca esrarı dün çözüldü. İki gündür kayıp olan Hunca Kozmetik'in sabihi Adnan Hunca'nın karısı Sema Hunca aracıyla şarampole yuvarlanıp yaşamını yitirmişti. MOBESE kayıtları kazayı aydınlattı.

Abone ol

Sema Hunca salı günü Sarıyer'deki evinden ayrılmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Türkiye ünlü işadamının eşi Sema Hunca'ya ne oldu? sorusunun yanıtını merakla bekliyordu.

Sema Hunca'nın telefonundan gelen en son sinyal ise Sarıyer Fatih Ormanlar'nı göstermişti. Dün yapılan incelemede yağmurla kayganlaşan yoldan çıkan cipin ve 5 metrelik setten ormanlık alana kaydığı belirlendi. Ormanlık alana düşen cipin bu nedenle iki gün boyunca fark edilemediği açıklandı. 

Salı günü “Alışverişe gidiyorum” deyip Sarıyer Bahçeköy’deki evinden çıkan ve dönmeyen Sema Hunca’yı (75) bulmak için Asayiş Şube Müdürlüğü özel bir ekip oluşturuldu. Özel ekip Hunca ailesinin evinde çalışanların ve Sema Hunca’yı son gören terzisinin ifadelerini aldı. Ayrıca bölgedeki kamera görüntülerine yoğunlaşıldı. Toplanan kamera görüntülerinde bir iz aranırken, Sema Hunca’nın cep telefonu Fatih Ormanları bölgesinden sinyal vermeye devam etti. İstanbul’daki plaka tanıma sisteminden yapılan sorguda, Sema Hunca’nın cipinin izine rastlanmadı.

sema-hunca-nasil-oldu-mobese-kayitlari-ortaya-cikti.jpg

ORMANDAN SİNYAL

AFAD ekibi, Sema Hunca’yı telefonunun sinyal verdiği ormanlık alanda eğitimli köpekleri Zeus ve Hero ile aramaya çıktı. Aramalara polis helikopteri de havadan destek verdi. Saat 15.50’de telefon sinyalinin geldiği ormanlık alanda arama yapan ekipler Sema Hunca’nın cipini yan yatmış halde buldu. Cip yoldan kayarak yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki setten düşmüştü. Sema Hunca direksiyondaydı. Çarpmanın etkisiyle başına darbe almıştı ve hayatını kaybetmişti.

‘OLAY YERİ’ DEVRİLEN CİPİ İNCELEYECEK

Polis Sema Hunca’nın cipinin izini bölgedeki MOBESE kameralarının görüntülerini izlerken Bahçeköy yolunda buldu. Cip, vinç yardımıyla uçtuğu ağaçlık alandan çıkarıldı. Araç daha sonra incelenmek üzere Olay Yeri İnceleme Şubesi’nin Üsküdar’daki merkezine götürüldü.