BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,24
HABER /  GÜNCEL

Sema Hunca esrarı çözüldü şok gelişme

Hunca'nın kurucusu Adnan Hunca'nın eşi Sema Hunca, Sarıyer'de şarampole yuvarlanan aracının içinde ölü olarak bulundu. Sema Hunca kimdir? Sema Hunca neden öldü?

Abone ol

3 gündür aranan İşadamı Adnan Hunca'nın eşi Sema Hunca, Sarıyer'deki Belgrad ormanlarında şarampole yuvarlanmış aracının içinde ölü olarak bulundu.

sema-hunca-esrari-çözüldü-şok-gelişme.jpg

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan arama çalışmaları kapsamında, Sema Hunca'nın aracının yeri tespit edildi.

Helikopterin de destek verdiği aramada aracın, Sarıyer Büyükdere Bahçeköy yolu üzerinde, ormanlık alanda devrilmiş olduğu görüldü.

Bölgeye giden polis, AFAD ve AKUT ekipleri, araçta Sema Hunca'nın cansız bedenini buldu.

Aracın kaza sonucu devrildiğinin sanıldığı, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü bildirildi.

İş adamı Adnan Hunca'nın eşi 75 yaşındaki Selma Hunca, 6 Ekim günü saat 15.00 sıralarında alışverişe gitmek üzere evinden çıkmıştı. Son olarak Sarıyer'deki terzisine gittiği belirlenen Hunca'dan bir daha haber alamayan ailesi, emniyete başvurmuştu. Hunca’nın cep telefonu son olarak Sarıyer’deki Fatih Ormanları’ndan sinyal vermişti. Bu bölgede arama başlatıldı ancak Hunca’nın izine rastlanamamıştı.

sema-hunca-esrari-çözüldü-şok-gelişme.20151008174515.jpg

SALI GÜNÜ EVDEN AYRILMIŞTI

Sema Hunca (75), salı günü saat 15.00 sıralarında otomobiliyle Sarıyer’deki evinden çıktı. Hunca, eve dönmeyince ailesi telefonla ulaşmaya çalıştı. Ancak yanıt alamadı. Bunun üzerine polise başvurdu. Aile aynı zamanda evin bulunduğu bölgede Sema Hunca’yı aramaya başladı.

sema-hunca-esrari-çözüldü-şok-gelişme.20151008174557.jpg

POLİS KAÇIRILMA ÜZERİNDE DURUYORDU

Polis, Sema Hunca’nın cep telefonu sinyalleri incelemeye alındı. Telefon sinyalinin son olarak Sarıyer’deki Fatih Ormanları’ndan alındığı belirlendi.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, arama çalışmalarını buraya kaydırdı. Polis, önceki gece ve dün sinyalin alındığı noktada eğitimli köpeklerin de yardımıyla arama yaptı. Polis helikopteri havalandırıldı ancak bu çalışmadan da bir sonuç çıkmadı. Aramalar sürerken telefon dün de gün içinde sinyal vermeye devam etti. Polis, sinyal alınan bölgede yapılan tüm aramalara rağmen otomobilin dahi izine rastlamaması nedeniyle Sema Hunca’nın kaçırılma ihtimalini de gündemine aldı. Polis, bu ihtimal dahilinde kaçıran kişilerin cep telefonunu ormanlık alana atarak polisin dikkatini bu alana çekmeyi düşündüklerini değerlendirdi. Sema Hunca'nın aracı bugün Sarıyer'de şarampole yuvarlanmış halde bulundu.