BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

Selim Sadak'tan KCK açıklaması!

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, KCK operasyonlarının siyasi olduğunu ileri sürerek, bu operasyonların kendilerini yıldırmayacağını söyledi.

Abone ol

Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması olarak bilinen KCK'ya yönelik 8 Aralık'ta düzenlenen operasyonda, Diyarbakır'da gözaltına alınan ve savcılık ifadesi ardından serbest bırakılan Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, dün akşam saatlerinde Siirt'e döndü. 

OPERASYONLAR SİYASİ

Siirt Havaalanı kavşağında, BDP Parti Meclisi Üyeleri Saadet Becerikli , Faruk Sağlam, BDP il ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve çok sayıda kişi tarafından karşılanan Sadak, daha sonra belediyeye geçti. Sadak, burada açıklamalarda bulundu. Operasyonların siyasi olduğunu ve amacının "Kürt siyasetçileri halktan uzaklaştırmak" olduğunu iddia eden Sadak, bu operasyonların kendilerini yıldırmayacağını söyledi.

Siirt'te dönerken Batman'da yemek için girdiği lokantada bile kameralarla izlendiğini ileri süren Sadak, açıklamasının ardından makam odasına geçti. Sadak'a çok sayıda kişi, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.