BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  MEDYA

Selenay Dağdelen kimdir aslen nereli O Ses Türkiye 2018 favori ismi

Selenay Dağdelen kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır soruları O Ses Türkiye 2018 finaline sayılı dakikalar kala merak konusu oldu. Performansı ve sesiyle adeta herkesi büyüleyen 16 yaşındaki Selenay Dağdelen Hollanda'da yaşayan bir gurbetçi. I Have Nothing şarkısını seslendirdi. Muhteşem sesiyle dört jüri üyesinin koltuğunu da döndüren genç kız, herkesi mest etti.

Abone ol

Selenay Dağdelen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında soruları O Ses Türkiye 2018 finali kazanan ismin açıklamasına saatler kala merak konusu oldu. 16 yaşındaki gurbetçi Selenay Dağdelen  , I Have Nothing şarkısı ile Gökhan'ın takımına katılmıştı. 

SELENAY DAĞDELEN KİMDİR: Hollanda'da ailesiyle birlkte yaşayan 16 yaşındaki gurbetçi Türk kızı Selenay Dağdelen, O Ses Türkiye'ye damgasını vurdu.

Selenay Dağdelen, I Have Nothing şarkısını seslendirdi. Muhteşem sesiyle dört jüri üyesinin koltuğunu da döndüren genç kız, herkesi mest etti.

Selenay Dağdelen, tercihini Gökhan Özoğuz'dan yana kullandı.

O SES TÜRKİYE 2018 FİNAL KADROLARI: Final haftası tanıtım fragmanıyla duyurulan O Ses Türkiye, 4 Şubat Pazar akşamı büyük finaliyle ekranlara veda edecek. Peki çeyrek finale kalan isimler kimler?

HADİSE’NİN TAKIMI

Allahverdi Turan: O Ses Türkiye yarışmacısı Allahverdi Turan, Köprüaltı şarkısını seslendirdi. Gökhan, Yıldız Tilbe ve Murat Boz'u döndüren yarışmacı Gökhan'ı seçti. Düellolarda Hadise'nin takımına dahil oldu.

Oğulcan Bolcan: Oğulcan Bolcan, Yine Yazı Bekleriz şarkısını seslendirdi. Oğulcan Bolcan, sesini beğenen Gökhan, Hadise ve Murat Boz arasından Hadise'yi seçti.

MURAT BOZ’UN TAKIMI

Berivan Bıçakçı: Berivan Bıçakçı, Mercy şarkısını seslendirdi. Tüm jüri üyeleri Berivan Bıçakçı'nın sesine döndü. Başarılı yarışmacı, Murat Boz'un takımına katılmaya karar verdi.

Cevher Aksoy: O Ses Türkiye sahnesine çıkan Cevher Aksoy, seslendirdiği Gamzeler şarkısıyla Hadise, Yıldız Tilbe ve Murat Boz'u döndürmeyi başardı. Cevher jüri seçiminde tercihini Murat Boz'dan yana kullandı.

GÖKHAN ÖZOĞUZ'UN TAKIMI

Benjamin Kaggwa: Benjamin Kaggwa, O Ses Türkiye yarışmasında No Woman No Cry şarkısını seslendirdi. Benjamin, performansıyla tüm jürilerini döndürmeyi başardı.

Selenay Dağdelen: Selenay Dağdelen, O Ses Türkiye yarışmasında I Have Nothing şarkısını seslendirdi ve tüm jüriyi döndürmeyi başardı.

Lütfiye Özipek:Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye yarışmasında Roxanne şarkısını seslendirdi. Lütfiye, performansıyla tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı.

YILDIZ TİLBE'NİN TAKIMI

İbrahim Aygün: İbrahim Aygün, O Ses Türkiye sahnesinde Hey Gidi Karadeniz adlı parçayı seslendirdi. Düellolarda Yıldız Tilbe'nin takımına transfer oldu.

Rana Nur Sancak: Rana Nur Sancak, O Ses Türkiye yarışmasında Soğuk Odalar şarkısını seslendirdi. Düellolarda Yıldız Tilbe'nin takımına geçti.

Ceren Düzova: Ceren Düzova, O Ses Türkiye sahnesinde Ayrılık şarkısını seslendirdi. Başarılı yarışmacı tüm jüriyi döndürmeyi başardı.