BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.306,14
HABER /  MAGAZİN

Selena Gomez'in bebek isteği gündemi sarstı!

Ünlü şarkıcı Selena Gomez'in instagramdan paylaştığı fotoğraf yeni bir iddia ile gündeme oturdu.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Geçtiğimiz haftalarda Teksas'da geçirdikleri romantik haftasonundan sonra tekrar barıştıklarını ilan etmeleri ile gündeme oturan Selena Gomez instagram fotoğrafları ile yeni bir iddia ortaya atıldı.

Bir dargın bir barışık ilişkilerinde Teksas'daki romantik haftasonu ile tekrar birlikte olduklarını açıklayan ünlü şarkıcılar Justin Bieber ile Selena Gomez tekrar adlarından sıkça söz ettirir hale geldi. Yaşadığı skandallar sonrası eski sevgilisi ile barışıp normal bir hayat yaşamak istediğini belirten Justin Bieber, Selena Gomez ile birliktelikleri ile adlarından sıkça söz ettirmeye başladı.

3.20140320094044.jpg

İnstagram'a koydukları romantik ve ateşli dans provası görüntüleri takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulurken magazinciler tarafındanda büyük gündem olmuştu. Her paylaştıkları fotoğraftan bir anlam çıkaran magazin basını yeni bir iddia ile gündemi sarstı.

1.20140320094204.jpg

Ünlü şarkıcı Selena Gomez ablasının küçük bebeği Gracie ile çektiği selfie fotoğrafı instagram hesabından paylaşması üzerine magazin basınında yeni bir iddia gündeme geldi. Çocuklara düşkünlüğü ile bilinen güzel şarkıcı Selena Gomez'in artık anne olmak istemesi iddiaları gündemi derinden sarstı. İddialara göre Justin Bieber ile barıştıktan sonra adeta olumlu bir biçimde inanılmaz değişim gösteren şarkıcının çocuk sahibi olmak istediği iddia edildi.

2.20140320094431.jpg

Henüz 21 yaşında olan güzel şarkıcının genç yaşta anne olmak istediği iddia edilirken ünlü şarkıcı Justin Bieber ile Selena Gomez'in hakkında çıkan iddilara ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.