BIST 9.671
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.495,27
HABER /  MAGAZİN

Selena Gomez'den iddialı mesaj!

Selena Gomez instagram hesabından yayınladığı fotoğraf ile Justin Bieber'a ve takipçilerine mesaj yolladı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü şarkıcı Selena Gomez, Justin Bieber ile yılan hikayesine dönen aşk hayatı ile ilgili instagram paylaştığı fotoğraf ile dikkat çekti. 

Uzun süreli ilişkilerini bir dargın bir barışık bir şekilde sürdüren ve birliktelikleri adeta yılan hikayesine dönen Selena Gomez şarkıcı sevgilisi Justin Bieber tarafından yeniden terk edilmesinin ardından instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar ile takipçilerine seslenerek eski sevgilisine de bir nevi mesaj gönderdi.

1.20140522094717.jpg

21 yaşındaki ünlü şarkıcı Selena Gomez 2 parçadan oluşan seksi bikinisi ile deniz kenarında dizleri üzerinde suya oturmuş gülerken paylaştığı fotoğrafının altına 'Gücümü yeniden topluyorum' mesajını ileterek hayranlarına ve eski sevgilisi Justin Bieber'a bir nevi mesaj yollayarak sosyal medyada dikkat çekti. Birşeylerin asla değişmeyeceği belirten ünlü şarkıcı Selena Gomez yaşadığı terk edilme olayı sonrası hayranlarına halen ayakta olduğunu ve iyi olduğunu göstererek takipçilerinin yüreklerine su serpti.

2.20140522095041.jpg

Bishop TD Jakes'in gönderme içeren bir sözünü de instagram hesabından paylaşan ünlü şarkıcı Selena Gomez takipçilerinden binlerde beğeni toplarken sosyal medyada ve magazin basınında büyük dikkat çekti. Bilindiği üzere Justin Bieber ile sallantılı bir ilişkileri olan Selena Gomez daha önce ünlü şarkıcı tarafından terk edilmesi sonrası alkol ve psikolojik problemleri nedeni ile rehabilitasyon merkezine kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcının son ayrılıktan sonra gayet iyi ve sağlıklı göründüğü magazin basınının dikkatini çekti.