BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.498,62
HABER /  MAGAZİN

Selçuk Yöntem'i nasıl dolandırmak istediler

Selçuk Yöntem, kendisini emniyet gibi arayıp dolandırmak isteyen şebekeyi Cihangir'e çağırıp tehdit etmiş.

Abone ol

Ünlü diyetisyen Canan Karatay'ı dolandırılan şebeke, o günler de ünlü oyuncu Selçuk Yöntemi de aramış. Ancak Yöntem bu numarayı yememiş, üstüne dolandırıcılara da dersini vermiş.

Kendisini arayan dolandırıcıları tehdit eden Yöntem, olayı Hürriyet si'nden Cengiz Semercioğlu'na anlattı.

İşte Cengiz Semercioğlu'nun bugünkü yazısı...

Tam Canan Karatay'ın dolandırıldığı günlerde Selçuk Yöntem'le Cihangir'de oturuyoruz... "Abi bu cep telefonu sahtekarları bütün ünlülerin peşinde... Seni hiç aramadı mı bunlar, şuraya para gönder, buraya para getir demediler mi" diye bir kılçık attım ortaya...

Meğer aramışlar... Selçuk Yöntem'in, "Nasıl kandırıyorlar bu kadar insanı, beni arasalar ne yaparım acaba" diye düşündüğü günlerden birinde cep telefonu çalmış... "Sizi emniyetten arıyoruz hesaplarınız istenmeyen şahısların eline geçti" gibi bir şeyler söylemişler.
 

DOLANDIRICILARI TEHDİT ETMİŞ

"Arkadan da telsiz sesleri geliyor" diyor Selçuk Yöntem... "Ha ne yapayım" demiş usta oyuncu... "Şuraya şu kadar para getirin..." "Ya ben şimdi meşgulüm. En iyisi siz Cihangir'e gelip alın... Gelin de ben sizin *#?+\**(^*..." diye başlamış kalaylamaya... Telefon hemen kapanmış.

"Geri aradım, numara düşmedi" diyor Selçuk Yöntem... Biz hep dolandırılanları okuyoruz ama böyle çetin ceviz çıkan ünlüler de var.