BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,29

Selçuk Yöntem Kimdir?

Aşkı Memnu dizisinde canlandırıldığı karakterle yakından tanıdığımız usta tiyatrocu Selçuk Yöntem, şimdi Fox Tv ekranlarında Milyonluk Resim adlı yarışmayı sunuyor. Peki her zaman hayatımızda olan Selçuk Yöntem kimdir nereli kaç yaşında? Selçuk Yöntem 1953 tarihinde Eyüp İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1975 ve 76 yılları arasında Ankara Devlet Tiyatro Yüksek Bölümü’nü bitirmiş ve 1977 senesinde Ankara Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya...

Aşkı Memnu dizisinde canlandırıldığı karakterle yakından tanıdığımız usta tiyatrocu Selçuk Yöntem, şimdi Fox Tv ekranlarında Milyonluk Resim adlı yarışmayı sunuyor. Peki her zaman hayatımızda olan Selçuk Yöntem kimdir nereli kaç yaşında?

Selçuk Yöntem 1953 tarihinde Eyüp İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1975 ve 76 yılları arasında Ankara Devlet Tiyatro Yüksek Bölümü’nü bitirmiş ve 1977 senesinde Ankara Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamıştır. 2008 senesinde Kanal D televizyon kanalında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Adnan Ziyagil’i canlandırmış daha sonra Büyük Risk adlı yarışma programını sunmuştur. 2013 yılı itibariyle Atv’de Bugünün Saraylısı adlı dizide Ata Katilboğlu karakterine can veren Selçuk Yöntem Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasını sunmaktadır.

Selçuk Yöntem baba tarafından aslen Adapazarı Sakarya anne tarafından ise aslen Erzurum’ludur.