BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,09
ALTIN 2.325,61
HABER /  GÜNCEL

Selçuk İnan'dan Kocaman'a ret!

Sarı-kırmızılılara imza atmadan 2 gün önce Aykut Kocaman'ın yüz yüze görüştüğü Selçuk İnan'a "F.Bahçe'ye gel, Devler Ligi'nde oyna" dediği ortaya çıktı.

Abone ol

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; sezon başında çok sayıda taliplisi olmasına karşın G.Saray'ı tercih eden Selçuk İnan daha ilk yılında takımın en önemli kozlarından biri olurken yıldız futbolcunun sarı-kırmızılılara imza atmadan önce yeşil sahalardakinden çok daha yoğun prese maruz kaldığı ortaya çıktı. Selçuk'a yoğun pres uygulayan isim ise G.Saray'ın ezeli rakibi F.Bahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman.

Sarı-kırmızılılar uzun süredir kadrolarına katmak istedikleri Selçuk'un transferini 25 Mayıs Çarşamba günü resmi internet sitesinden taraftarlarına duyururken, milli yıldız yeni takımına imza atmadan 2 gün önce Aykut Kocaman ile yüz yüze bir görüşme yaptığı ifade edildi.

7 GOL,  8 ASİST

Aykut Kocaman ile Selçuk'un ortak bir arkadaşlarının evinde gerçekleştirilen görüşmede F.Bahçe Teknik Direktörü, Trabzonspor'la sözleşmesi sona eren yıldız futbolcuyu "F.Bahçe'ye gel. Burada Şampiyonlar Ligi'nde oyna. Seni Avrupa da görsün. Takımın başarılarında pay sahibi ol" sözleriyle ikna etmeye çalıştı. Ancak Kocaman'ın yoğun baskısına karşın kararından vazgeçmeyen Selçuk, G.Saray'ı tercih etti ve ilk yılında takımla mükemmel bir uyum sağladı.

Yıldız futbolcunun sarı-kırmızılı forma ile gösterdiği performansın istatistiklere yansıması da bunun en büyük göstergesi oldu. Bu sezon Fatih Terim'in vazgeçilmezi olan Selçuk ligde geride kalan 19 maçın tamamında ilk 11'de ve 90 dakika görev aldı. Son 3 maçta da ağları havalandıran milli futbolcu G.Saray'ın 8'de 8 yapmasında büyük rol oynarken, bu sezon attığı 7 golle takımının en skorer ismi olmayı da başardı. Attığı 7 golün yanı sıra 8 de asisti bulunan Selçuk bu sezon 35 kez rakip fileleri havalandıran G.Saray'ın 15 golüne katkı sağladı.