BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.406,54
HABER /  GÜNCEL

Selçuk İnan niyetini söyledi

Trabzonspor'un ve milli takımın başarılı oyuncusu Selçuk İnan, yeni sezon için yol haritasını çizdi.

Abone ol

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Denizer, milli futbolcu Selçuk İnan'ın yurt dışına gitmek isteğini; ancak Türkiye'de kalması için lig bitmeden kendisiyle görüşeceklerini söyledi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Denizer, İç transferde sözleşmesi sezon sonunda sona erecek futbolcular ile ilgili bilgiler verdi.

Denizer, Selçuk İnan'ın bu oyuncular arasında yer aldığına işaret ederek, ''Selçuk, şu anda bizim sporcumuz. Selçuk ile 1-2 hafta içerisinde konuşacağım. Ben bir arkadaş olarak, idareci ağabeyi olarak kendisiyle sohbet edeceğim. Sezon sonunda ne olacağını tam olarak bilemiyoruz ama yurt dışına gitmeyi istiyor. Biz de bu kararına saygı gösteriyoruz. Türkiye'de kalırsa, menajeriyle de konuştuğumuz görüşmelerde 'kesinlikle tercihim Trabzonspor' diyor.

Türkiye'de kalması anlamında kendisiyle görüşeceğiz. Belki önümüzdeki hafta, ligin sonuna kalmadan oturup bu futbolcuyla konuşacağız'' ifadesini kullandı.
       
''EGEMEN İLE BİR SORUNUMUZ YOK''
Denizer, iç transferde Egemen Korkmaz ile de görüştüklerini vurgulayarak, ''Egemen ile bir sorunumuz yok. Kendisiyle dün yine konuştuk, tekrar görüşeceğiz. Egemen, çok iyi niyetli bir oyuncu. Hiç bir sıkıntı yaratmayacağını söylüyor. Egemen ile önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacağımızı düşünüyoruz'' dedi.

Gineli oyuncu Yattara ile ilgili pek bir şey söyleyemeyeceklerini belirten Denizer, ''Çünkü bu sezon form düzeyi şu anda çok düşük olan bir futbolcumuz. Kalan 8 maçta ne olur bilemiyoruz. Trabzonspor'u bir yerlere getirmek adına kalan 8 maçta görev alıp da takıma üstün bir katkı yaparsa farklı düşünüp oturup onunla da konuşuruz'' diye konuştu.

DIŞ TRANSFER
Denizer, yurt dışında kulüp adına oyuncu izleyen kişilerin bulunduğuna da dikkati çekerekk, ''Gurbetçi futbolcularla ilgili transfer çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yurt dışında oturup bu oyuncuları takip eden arkadaşlarımız var. Onlarla birlikte sürekli temas halindeyiz. Görüşme yaptığımız oyuncular da var ama şu an için isim vermek doğru değil. Transfer dönemine geldiğimizde bu isimleri açıklarız. Zaten anlaştığımız oyuncular olursa bunları duyururuz'' dedi.

"HER MAÇ FİNAL HAVASINDA"
Denizer, yaptığı açıklamada, teknik heyet ve futbolcularının da aynen söyledikleri gibi her maça bir final havasında baktıklarını belirterek, ''İlk olarak oynayacağımız Konyaspor maçını da umarım galibiyetle sonuçlandırırız. Önümüzde 8 final maçımız kaldı. İnanıyoruz ki bu 8 maçı da kazanacağız. Fenerbahçe'nin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz'' dedi.

Bordo-mavili futbolcularla sürekli görüştüklerin ifade eden Denizer, ''Hepsi inançlı ve şampiyon olacaklarına çok fazla inanıyorlar. Sporcuları motive etmek adına onlara her türlü desteği veriyoruz. Kalan iki ayı en iyi şekilde değerlendireceğimize ve mutlu sonu ulaşacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.