BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,61
ALTIN 2.491,39
HABER /  GÜNCEL

Selçuk Dereli'yi rahatsız eden telefon

Eski hakem Selçuk Dereli, Denizli-Fenerbahçe maçı öncesi Şenes Erzik'in Fenerbahçeli yöneticilerin yanındayken kendisini aradığını iddia etti

Abone ol

Denizli-Fenerbahçe maçının üzerinden 6 yıl geçti ama tartışmalar bitmek bilmiyor. Adnan Polat hakkında 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edilmesiyle birlikte, 2006 yılında ki şüpheli Denizlispor maçı Beyaz Tv ekranlarında yeniden mercek altına alındı.

2006 yılındaki Denizlispor-Fenerbahçe maçında Galatasaray'ın Denizli'ye teşvik primi gönderdiği iddiasıyla ilgili ortaya çıkan iddianame konuşulurken, canlı yayına bağlanan eski hakem Selçuk Dereli'nin Ve Gol'deki şok açıklamaları ise olayı bambaşka bir boyuta taşıdı.

Tartışılan o maçın hakemi Selçuk Dereli'nin sözleri beyazgazete.com'da yer aldı. Ahmet Çakar'ın canlı yayında Selçuk Dereli'yle daha önce aralarında geçen bir konuşmayı açıklaması üzerine canlı yayına bağlanan, Dereli futbol dünyasını derinden sarsacak çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İYİ BİR YÖNETİM SERGİLEDİM
Denizlispor - Fenerbahçe maçını yöneten Selçuk Dereli maçın uzatmalara gitmesinin normal olduğunu ifade ederek, maçta iyi bir yönetim sergilediğini söyledi

RAHATSIZLIK DUYDUM
Dereli, Denizlispor- Fenerbahçe maçı öncesi dönemin Futbol Federasyonu Başkanı Şenes Erzik'in kendisini evinden arayıp başarılar dilediğini ifade ederek bu durumdan rahatsızlık duyduğunu söyledi.

FENERLİ YÖNETİCİLERİN YANINDA ARAMIŞ
Şenes Erzik'in kendisinden bir talebi olmadığını kaydederek 'Şenes Erzik bana başarılar diledi. Rahatsız oldum ama konuşmasında maçla ilgili bir yorumda bulunmadı. Ancak beni asıl rahatsız eden şey, bunu sonradan duydum. Bu doğru mu değil mi bilemem. Şenes Erzik'in beni Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinin yanından aradığını öğrendim. Aradan 6 ay sonra öğrendim ve rahatsız oldum. Bana bir şey söylemedi telefonda. Böyle bir şey söyleyemez, söyletmemde. 'dedi.

KONFETİLERİ TEMİZLETİP, MAÇI OYNATTIM
Denizlispor maçında sahaya atılan konfetilerinde bir operasyon olduğuna inandığını kaydeden Dereli 'Konfeti atımıyla ilgili bu niyet kesinlikle maçın sarkmasıyla ilgili olduğunu düşünerek konfetileri temizlettim ve maç 90 dakika oynandı. 'dedi.