BIST 9.136
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,22
MAGAZİN

Selami Şahin'in eşi Didem Şahin'den olay yaratacak açıklama!

Selami Şahin ve Didem Şahin, 32 yıllık mutlu evliliklerinin sırrını anlattılar. İkilinin açıklamaları yeni tartışmalara yol açacak gibi görünüyor.

Selami Şahin ve Didem Şahin, 32 yıllık mutlu evliliklerinin sırrını anlattılar. İkilinin açıklamaları yeni tartışmalara yol açacak gibi görünüyor. Didem Şahin, Selami Şahin'in flörtlerini görmezden geldiğini söyleyip üç maymunu oynadığını her şeyi görüp duymadığını belirtti.

Selami Şahin de bu sözlerin üzerine, "Didem ben eve gelince 'Hoş geldin benimkisi' evden gidince 'Güle güle elinkisi' diyerek uğurlar." dedi.

Selami Şahin 69 yaşında hâlâ sahnelerin en çok iş yapan sanatçılarından. Başta Zeki Müren, Bülent Ersoy ve İbrahim Tatlıses gibi birçok önemli isme şarkı vermiş Selami Şahin'in 300'den fazla bestesi var.

Kendinden 22 yaş küçük Didem Hanım ile 32 yıldır evli. Lider, Emirhan ve İrem adında 3 çocuğu var.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle