BIST 9.058
DOLAR 32,31
EURO 35,14
ALTIN 2.294,51

Selahattin Paşalı Kimdir?

Kalp Atışı dizisinde Alp karakterine hayat veren Selahattin Paşalı kimdir kaç yaşında nereli? 2 Şubat 1990 doğumlu olan Selahattin Paşalı Bodrum Muğla’da dünyaya gelmiştir. Sanatla hemhal olan oyuncu aynı zamanda spritüelliğe de meraklıdır. İngilizcesi oldukça iyi olan oyuncu aynı zamanda basketbol, yüzme, masa tenisi, pilates gibi birçok sporla ilgilenmektedir. Profesyonel anlamda basketbolla ilgilenen genç oyuncu 14 yaşında Darüşşafaka Spor Kulübü’ne transfer olmuştur. Alt yapı boyunca...

Kalp Atışı dizisinde Alp karakterine hayat veren Selahattin Paşalı kimdir kaç yaşında nereli?

2 Şubat 1990 doğumlu olan Selahattin Paşalı Bodrum Muğla’da dünyaya gelmiştir. Sanatla hemhal olan oyuncu aynı zamanda spritüelliğe de meraklıdır. İngilizcesi oldukça iyi olan oyuncu aynı zamanda basketbol, yüzme, masa tenisi, pilates gibi birçok sporla ilgilenmektedir.

Profesyonel anlamda basketbolla ilgilenen genç oyuncu 14 yaşında Darüşşafaka Spor Kulübü’ne transfer olmuştur. Alt yapı boyunca basketbol takım kaptanlığı yapmıştır. 

Budapeşte'de Sanat Yönetimi okuyan Paşalı 2015 yılında dâhil olduğu Craft Tiyatro’da iki yıldır oyunculuk eğitimleri almaktadır.

2017 yılının Şubat ayında Craft Tiyatro’nun 3 kadının hikâyesini anlatan “Yutmak” adlı oyununun proje ekibinde rol almıştır.

Henüz 27 yaşında olan genç oyuncunu kariyer hedefi tiyatro dalının en prestijli ödülü olan Afife Jale ödülünü almak ve yurt dışında bir ödül töreninde ülkesini temsil etmektir. Yıllar içinde ürettikleriyle saygın bir sanat adamı olmak en büyük hayalidir.

Selahattin Paşalı, Show TV’de yayınlanan Kalp Atışı dizisiyle televizyon dünyasına adımını atmıştır. Dizide Doktor Alp’e hayat vermektedir.