BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.508,38
HABER /  GÜNCEL

Selahattin Demirtaş sosyal medyadan miting yaptı ailesi böyle dinledi

Edirne Cezaevi’nde tutuklu olan HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, bir ilke imza attı! Demirtaş, sosyal medya hesapları üzerinden miting yaptı. Demirtaş'ın mitingini ailesi, eşi ve akrabaları hep birlikte dinledi. Demirtaş'ın eşi ve ailesi bir evde toplanırken, Demirtaş da eşini telefonla arayarak sesini duyurdu.

Abone ol

Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, HDP'nin sosyal medya hesaplarından konuşma yapacağını duyurdu.

Kişisel twitter hesabından duyuru yapan Demirtaş, "Herkese günaydın. Sanırım dünyada ilk kez, bir cumhurbaşkanı adayı cezaevinden miting konuşması yapacak. Bugün saat 11.00'de HDP sosyal medya araçlarından sizlere sesleniyorum. Görüşmek üzere..." dedi.

Saat 11:00'da HDP'nin genel merkezinden "Cumhurbaşkanı Adayımız Selahattin ''Demirtaş'ın seçim mitingi konuşması" ifadeleriyle bir video paylaşıldı.Videoda Selahattin Demirtaş'ın eşi ve ailesi bir evde toplanırken, Demirtaş da eşini telefonla arayarak sesini duyurdu.

ÜLKEMİZ KENDİ İÇİNDE KUTUPLARA AYRILDI: Ben sadece bir örneğim. Bugün yurttaşlarımızın tümü adaletsizliğin mağduru haline gelmiş durumdadır. Ülkemiz kendi içerinde kutuplara ayrıldı ve dışarda da yalnızlaştı. Ne yoksulluğu ne de mutsuzluğu hak ediyoruz. Şimdi hep birlikte el ele verip geleceğin Türkiye'sini inşa edebiliriz.