BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.497,18
HABER /  SEÇİM

Selahattin Demirtaş cici oğlan oldu!

AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'a yüklendi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun rakipleri Tayyip Erdoğan ve Selahattin Demirtaş'a bağış yapmasının yankıları sürüyor.

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, HDP'nin Köşk adayı Selahattin Demirtaş'ın "Erdoğan'da çok para var, hepsini bana yatırabilirsiniz" sözlerine yanıt verdi. Çelik, Selahattin Demirtaş'a "Hiç boşuna timsah gözyaşı dökme" diye seslendi.

SENİN BELEDİYELERİNİN HANGİ TÜRLÜ PARA TOPLADIĞINI BİLİYORUZ


HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın yaptığı açıklamaları hatırlatan Çelik, "Selahattin Demirtaş hiç boşuna timsah gözyaşı dökme. Senin belediyelerine vatandaşların hangi türlü yollarla para topladığını hepimiz biliyoruz" dedi.

DEMİRTAŞ CİCİ OĞLAN OLDU

Selahattin Demiştaş'ın dün yaptığı tanıtım toplantısının ardından yapılar yorumlara değinen Çelik, şöyle konuştu:

"Ulusalcı, solcu çevreler Selahattin Demirtaş’ı yeni keşfetti. Selahattin Demirtaş bunların cici oğlanı oldu. Ey Selahattin Demirtaş, oy veren Kürtler ve diğerleri şunu bilin ki bu yapılanlar Selahattin Demirtaş aşkından değil, Tayyip Erdoğan nefretinden kaynaklanıyor. Ulusalcı, ırkçı çevrelere karşı Selahattin Demirtaş’ın üslubu son derce toleranslı. Başbakan ve AK Parti söz konusu olunca neler söylediğine hepimiz şahitsiniz değil mi? Bunu herkes görüyor, kimsenin gözünden kaçmıyor. Halkımızın bu seçimlerde üzerine düşeni yapacağından eminim."