BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.326,09
HABER /  DÜNYA

Seks oyuncakları başlarına iş açtı!

Danimarkalı bir çiftin el çantalarında bulunan seks oyuncakları havaalanında tartışma yarattı.

Abone ol

Danimarka’nın Güney Jylland bölgesinde yaşayan bir çift, çantalarındaki seks oyuncakları yüzünden Sönderborg Havaalanı'nda güvenlik kontrolüne takıldı.

KELEPÇE UÇAKTA YASAK

Bir televizyon kanalında "50 Shades of Grey" (Grinin Elli Tonu) adlı akşam programına katılacak olan çiftin el çantası güvenlik kontrolünden geçerken içindeki seks oyuncakları, özellikle kelepçeler güvenlikçilerin dikkatini çekti. Seks oyuncaklarının bir TV programında kullanılacak olduğunu öğrenen güvenlik elemanları Christian ve Cia adındaki çifte kelepçe ve benzeri aletlerle uçağa binmenin yasak olduğunu belirterek, çantanın bagaja verilmesi gerektiğini söylediler.

HEM BİZ UTANDIK, HEM DE GÜVENLİK GÖREVLİLERİ

Christian adındaki yolcu çantadaki malzemeleri çıkarılırken hem kendisinin ve sevgilisinin, hem de güvenlik görevlilerinin yüzleri ve kulaklarının kızardığını belirterek “Güvenlik elemanları çantamızı açınca gözleri fal taşı gibi açıldı ve kulakları kızardı. Tabii bizim de öyle. Hızlı bir şekilde yardımcı oyuncakların bir TV programında kullanılacağını anlatmaya çalışırken, diğer yolcular bize şaşkın gözlerle baktılar. Utanmadık dersek yalan olur ama çantamızı kontrol eden güvenlik elamanı da seks oyuncaklarına büyük ilgi gösterdi” dedi.

Christian adındaki yolcu günlük işinin seks oyuncakları pazarlamak olduğunu söyledi. Söz konusu çift çantalarını normal bagaja verdikten sonra uçağa binebildiler ve Kopenhag’daki programa yetiştiler.