BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.490,58
HABER /  DÜNYA

Seks manyağı katilin filmi için geri sayım!

DÜnyada en çok tartışılan cinayetin davasını anlatan o filmin fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen filmin içeriği..

Abone ol

Grup seks yapmayan bir öğrenciyi boğazını keserek öldüren öğretmenin filminde geri sayım!..

Dünyada son yılların en çok tartışılan İtalya’da işlenen cinayetinin ana figürü kabul edilen bebek yüzlü ABD’li Amanda Knox’un, hakkında çıkan sayısız haberle tüm dünyanın tanıdığı bir isim oldu. Amanda Knox’un cinayetten yargılandığı davayı anlatan “Amanda Knox: Murder on Trial in Italy” adlı filmin fragmanı yayınlandı.

İtalya’da grup seks yapmayı reddettiği için İngiliz öğrenci Meredith Kercher’ı boğazını keserek öldürmek suçlamasından 26 yıl hapis cezası alan ABD’li Amanda Knox’un cinayetten yargılandığı davayı anlatan “Amanda Knox: Murder on Trial in Italy” adlı filmin fragmanı yayınlandı. Knox’un İtalyan sevgilisi ve suç ortağı Rafael Sollecito’la seviştiği, cinayetin işlendiği ve dava sahnelerinin olduğu filmin 21 Şubat’ta Lifetime kanalında gösterileceği açıklandı. “Heroes” dizisinin yıldızı Hayden Panetteire’ın bebek yüzlü katili canlandırdığı film vizyona girmeden ilk görüntüleriyle tepki çekti. Meredith’in babası cinayet sahnesinin “korkunç” olduğunu belirtti.

ÜNÜNE ÜN KATACAK

Suçlu bulunduktan sonra İtalya’nın en ünlü savunma avukatlarından birini tutan ve her temyiz duruşmasında yeniden dünya gündemine oturmayı başaran Knox, karıştığı cinayeti konu alan filmle ününe ün katacak. Cinayete kurban giden Kercher’ın ailesi, filme ait sahnelerin yayımlanmasına tepki gösterince, Knox davası tartışmaları yeniden alevlenmişti. 21 yaşında öldürülen kızın babası John, kızının öldürülme sahnesinin “tek kelimeyle korkunç” olduğunu belirtti. Aylardan bu yana konuşulan film ile ilgili İngiliz The Sun gazetesine konuşan John, “Bu olayı film haline getirmek çok kötü bir fikir” demişti. Knox’un temyize başvurması ve yeni delillerin ortaya çıkmasıyla giderek karmaşık bir hal alan filmde, Knox’u “Heroes” dizisinin yıldızı Hayden Panetteire canlandırıyor. İngiliz Kercher’ın rolünü ise Amanda Fernando Stevens üstlendi. Filmde, Knox’un İtalyan sevgilisi ve suç ortağı Rafael Sollecito ile geçirdiği romantik anlar, Kercher’ın öldürülmesini içeren kanlı sahneler ve tartışmalı dava sürecindeki gerilimin gözler önüne serildiği belirtildi.

Ağırlıklı olarak kadınlara yönelik yayınlar yapan Lifetime, Knox cinayeti hakkındaki filmin tanıtımında, “Suçlu bulunduğu iki yıl süren davası boyunca, Knox seks düşkünü, acımasız bir katil olarak resmedildi” denildiği belirtildi.