BIST 9.557
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.485,87
HABER /  EKONOMİ

Şekerbank faizsiz kredi iki altın da hediye

Şekerbank emeklilere faizsiz kredi ve iki altın hediyeli Emekli Maaş Kampanyası başlattı. Şekerbank faizsiz kredi kampanyası detayları...

Abone ol

ŞEKERBANK'tan emekli müşterilerine özel faizsiz kredi kampanyası. 

Şekerbank Emekli Maaş Kampanyası , maaşını Şekerbank’a taşıyan SGK emeklilerine 2 çeyrek altın hediye ediliyor ya da faizsiz, masrafsız, 24 ay vadeli 2.400 TL tutarında bireysel ihtiyaç kredisi sunuluyor.

“Şekerbank'ta emeklilerin yeri ayrı” sloganıyla geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği proje kapsamında birçok ilke imza atan banka, yılın ilk çeyreğinde geçerli olan ve büyük talep gören “Altın Hediyeli Emekli Maaş Kampanyası”nın ardından şimdi de “Emekli Maaş Kampanyası” başlattı.

2 ÇEYREK ALTIN HEDİYE

Kampanya kapsamında, Mayıs ayı sonuna kadar minimum 500 TL tutarındaki SGK emekli maaşını Şekerbank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca emekli maaşını Şekerbank aracılığıyla almayı taahhüt eden müşterilere, 2 çeyrek altın ( 3,20 gr) hediye ediliyor ya da faizsiz, masrafsız, 24 ay vadeli 2.400 TL tutarında bireysel ihtiyaç kredisi sunuluyor.

HESAP İŞLETİM ÜCRETİ YOK

Emekli maaş müşterileri, kampanyanın sunduğu avantajların yanı sıra Şekerbank'ın emeklilere yönelik birçok ayrıcalıklı hizmetinden de yararlanabiliyor. Şekerbank, tüm mevduat hesapları için emeklilerden hesap işletim ücreti almıyor. Emekliler, Şekerbank internet şubesi ve çağrı merkezi aracılığıyla yapacakları tüm havale ve EFT işlemlerini de ücretsiz gerçekleştirebiliyor. Şekerbank'ın tüm şubeleri ve ATM'lerinden günlük 3.000 TL'ye kadar masrafsız olarak SGK emekli maaşı çekilebildiği gibi, diğer tüm banka ATM'lerinden de ücret ödemeden günlük çekim limitleri dahilinde SGK emekli maaşı alınabiliyor.

EVE TESLİM EMEKLİ MAAŞI

Emeklilere Şekerbank şubelerinde gerçekleştirecekleri tüm işlemlerde her zaman öncelikli hizmet verilmesinin yanı sıra emekli maaş müşterileri, 444 0 344 numaralı Emekli Destek Hattı'na tüm bankacılık işlemleri için 7 gün 24 saat ulaşabiliyor. Sağlık durumu, emekli maaşını banka şubelerinden almaya engel teşkil eden kişiye maaşı adresinde teslim ediliyor.