BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Şehitlerin acısı ünlüleri de yasa boğdu

Ünlü isimler, Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit olan askerler için başsağlığı mesajları paylaştı.

Abone ol

Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit olan askerler, ünlü isimleri de yasa boğdu. Sanatçı Tarkan Tevetoğlu, Facebook ve Instagram'daki 4 milyonun üzerindeki takipçisiyle şehitlerin fotoğrafını paylaşarak, "Çok acı, çok yazık. Milletçe başımız sağ olsun. Şehitlerimizin aile ve yakınlarına sabır ve güç diliyorum. #afrin" mesajını yazdı.

Şarkıcı Mustafa Ceceli de Instagram'da paylaştığı mesajında, üzüntüsünü "Mekanları cennet şehitlerimiz. Ülkemizin başı sağolsun #Afrin" sözleriyle ifade etti.

Oyuncu Doğa Rutkay da Twitter'daki paylaşımında üzüntüsünü şu cümlelerle aktardı: "Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman, Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut, Üstçavuş Hasan Kuş, uzman çavuşlar Oğuzcan Ekiz, Enes Sarıaslan, Halis Koca, Burak Akalın, Serdar Ege, Hüseyin Şahin, Koray Karaca ve Uzman Onbaşı Hamza Karacaoğlu. #ŞehitlerimizVar Allah analarınıza babalarınıza sabır versin. Rahmet yağsın üstünüze. Kahraman askerimize." 

Şarkıcı ve söz yazarı Kenan Doğulu Instagram'da "Bu vatan için, bizler için canını feda eden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum." mesajını paylaştı.

Söz yazarı ve şarkıcı Yıldız Tilbe, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar dileğinde bulunarak, "Vatan Sağolsun." ifadelerine yer verdi.

Tolgshow adlı doğaçlama programını yapan Tolga Çevik de Twitter'daki paylaşımında, programın yeni bölümünün yayımlanmayacağını açıklayarak, "Yine içim acıyor. Yine evlatlar yitti. Ne yazayım, ne diyeyim bilemiyorum. Yayınımız olmayacak. Allah Şehitlerimize rahmet eylesin. Ailelerine sabır versin. Hepimizin başı sağolsun." şeklinde duygularını aktardı.