BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.488,52
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şehit Uzman memleketine götürüldü

Zeki İnan, askeri uçakla Samsun-Çarşamba Havaalanı'na getirildi, buradan da askeri helikopterle Ordu'ya götürüldü.

Abone ol

Mardin'de mayın patlaması sonucu şehit düşen üç uzman çavuştan birisi olan Ordulu Zeki İnan, askeri uçakla Samsun-Çarşamba Havaalanı'na getirildi, buradan da askeri helikopterle Ordu'ya götürüldü.

Askeri uçakla 15.10'da Samsun-Çarşamba Havaalanı'na getirilen şehidin cenazesi askeri törenle karşılandı. Törene Vali Yardımcısı Ramazan Aksoy, Garnizon Komutan Vekili Kurmay Kd. Albay İbrahim Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Emniyet Müdürü Hulusu Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Doğru, Karadeniz Sahil Güvenlik Bölge Komutanı Kurmay Kd. Albay Şadi Murat, askeri ve mülki erkan katıldı.
Uçaktan alınan cenaze askerlerin omzunda taşınarak Jandarma Genel Komutanlığı'na ait helikoptere konuldu. Uçak şehidin eşi Hakime, kızları Hilal ve Sedef İnan da indi.

Büyük üzüntü içinde olan şehidin eş ve çocukları, yakınlarının desteğiyle ayakta durmaya çalıştı. Bir süre havaalanında bekleyen şehidin yakınları da helikoptere bindirildi. Şehidin cenazesi, toprağa verilmek üzere helikopterle memleketi Ordu'ya götürüldü.