BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,10
ALTIN 2.305,44
HABER /  GÜNCEL

Şehit polis Olgun Kurbanoğlu hakkında kahreden detay!

Iğdır'da şehit düşen polis memuru Olgun Kurbanoğlu dualarla uğurlandı. Kurbanoğlu'nun annesini bir hafta önce kaybettiği öğrenildi.

Abone ol

IĞDIR 'ın Karakoyunlu İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Olgun Kurbanoğlu'nun bir hafta önce Kars'ın Susuz ilçesinde yaşayan annesi Sezile Kurbanoğlu'nu kaybettiği ortaya çıktı.

Olgun Kurbanoğlu için bugün Iğdır Devlet Hastanesi önünde bir tören düzenlendi.Törene katılan şehit polis Olgun Kurbanoğlu'nun ablası Şenay Okuklu'nun çıplak ayaklı olması dikkat çekti. Acılı ablaya, daha sonra kadın polis memuru tarafından terlik verildi.

şehit-polis-olgun-kurbanoğlu-hakkinda-kahreden-detay.jpg

ABLASININ FERYADI AĞLATTI

Babasını yıllar önce yitiren, annesini toprağa verdikten sonra 2 gün önce Karakoyunlu'daki görevine başlayan Olgun Kurbanoğlu için bugün Iğdır Devlet Hastanesi önünde bir tören düzenlendi.

Törene, Vali Davut Haner, Emniyet Müdürü Yüksel Babal, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Ulus, Vali Yardımcıları Muhlis Arslan, Bilgehan Karanfil, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit polisin eşi, çocukları ve kayınpederi ise Susuz'a gittikleri için törende hazır bulunmadı.

Törene katılan şehit polis Olgun Kurbanoğlu'nun ablası Şenay Okuklu'nun çıplak ayaklı olması dikkat çekti. Cenaze töreni için Kars'tan otomobille gelen çıplak ayakla inen acılı ablaya, daha sonra kadın polis memuru tarafından terlik verildi.

şehit-polis-olgun-kurbanoğlu-hakkinda-kahreden-detay.20150901161614.jpg

DUALARLA UĞURLANDI

Tören boyunca abla Şenay Okuklu ile şehit polis memurunun ağabeyi Sadık Kurbanoğlu'nun ağıtları törene katılanları duygulandırdı. İl Müftüsü Cüneyt Kulaz'ın duası sonrası Azeri kökenli Olgun Kurbanoğlu'nun cenazesi ambulansla 5'inci Hudut Alay Komutanlığı'na götürüldü.

şehit-polis-olgun-kurbanoğlu-hakkinda-kahreden-detay.20150901161814.jpg

(Şehit polisimiz Olgun Kurbanoğlu)

HELİKOPTERLE ERZURUM'A NAKLEDİLDİ

Şehit polisin cenazesi askeri helikopterle otopsi için Erzurum'a getirildi. Mareşal Çakmak Askeri Hastanesi bahçesine inen helikopterden cenazeyi alan polisler minibüsle Adli Tıp Kurumuna götürdüler.

BABA OCAĞINDA YAS

Iğdır'ın Karakoyun ilçesinde, durumundan şüphelendiği ve bölücü terör örgütü PKK mensubu olduğu belirlenen 2 kişiyi gözaltına almak isterken açılan ateş sonucu şehit düşen polis memuru Olgun Kurbanoğlu'nun baba evinin bulunduğu Kars'ın Susuz ilçesine bağlı Çamçavuş köyünde üzüntü yaşanıyor.

aa_picture_20150901_6182019_web.jpg

Şehit haberinin ulaştığı Çamçavuş köyünde, Kurbanoğlu'nun baba evi ile civarına Türk bayrakları asılarak, evin yakınında taziye çadırı oluşturuldu.

Şehit polis memuru Kurbanoğlu'nun son olarak 10 gün önce vefat eden annesinin cenazesi için köye geldiği ve 3 gün önce görev yeri Karakoyunlu ilçesine döndüğü öğrenildi.

aa_picture_20150901_6182018_web.jpg