BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,95
ALTIN 2.424,28
GÜNCEL

Şehit Kurmay Pilot Yüzbaşı Karaman'ın anne ve babasına acı haber verildi

TSK'nın Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olduğu açıklanan 11 askerin kimlikleri de belli oldu. Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerlerimizin acı haberi ailelerine ulaştı.

Afrin'deki terör gruplarına yönelik sürdürdüğü 'Zeytin Dalı Harekatı' sırasında düşen helikopterde şehit olan Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman'ın İzmir'de yaşayan babası Uğur Salim Karaman ile annesi Habibe Karaman'a şehadet haberi verildi.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de devam eden operasyonlar sırasında kırıma uğrayan helikopterde şehit olan Şehit Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman'ın İzmir'deki anne ve babasına acı haber ulaştı.

Şehit Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman'ın şahadet haberi, askeri yetkililer tarafından İzmir'in Bornova ilçesi Atatürk Mahallesinde ikamet eden babası Uğur Salim Karaman ile annesi Ayşe Karaman'a verildi.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep de şehidin baba ocağına geldi.

Karaman'ın evine Türk bayrakları asıldı. Evli olan Karaman'ın Ankara'da yaşadığı bildirildi. Karaman'ın cenazesinin yarın İzmir'de Bostanlı Beşikçioğlu Camisi'nde kılanacak namazın ardından Kadifekale Şehitliği'nde defnedileceği bildirildi.

Sitene Ekle
Etiketler