BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53
HABER /  GÜNCEL

Şehit olacağını rüyasında görmüş

Hakkari'de şehit düşen özel harekat polislerinden Okan Koç'un eşi cenaze töreninde yürekleri dağladı

Abone ol

Hakkari’de özel harekat polisleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan biri emniyet amiri üç polis, Van’da düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Şehit polis memuru Okan Koç’un eşi Hatice Koç ile 6 aylık kızı, uğurlamaya katılanları duygulandırdı.

Hatice Koç, 6 aylık kızı Nehir’e “Kızım bak baban burda” diyerek gözyaşlarına hakim olamayan Koç, minik kızına sıkıca sarılarak ağladı.

şehit-eşi-yürekleri-dağladi.jpg

Hakkari’de çıkan çatışmada şehit olan biri emniyet amiri 3 polis memuru için Van Helikopter Filo Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Törene, Van Valisi Münir Karaloğlu, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yıldırım Güvenç, AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler, askeri erkan, polis memurları ve şehitlerin yakınları katıldı.

Filo komutanlığındaki tören şehit polis memurları için saygı duruşu ile başladı ve ardından şehitlerin öz geçmişleri okundu. Hakkari İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, törende konuşma yaparak hain saldırılar karşısında yılmadan görevlerini sürdüreceklerini söyledi.

Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, Kur'an-ı Kerim okuyarak şehit olan polis memurları için dua etti. Okunan duanın ardından şehit emniyet amiri Yalçın Dizdaroğlu ile polis memuru Okun Koç Ankara’ya, polis memuru Ertuğrul Polat’ın cenazesi ise Gaziantep’e gönderildi.

BBP LİDERİNDEN ŞEHİT AİLELERİNE TAZİYE ZİYARETİ... TIKLAYIN

ŞEHİT EŞİ YÜREKLERİ DAĞLADI

Hakkari’deki saldırıda şehit olan polis memuru Okun Koç’un eşi Hatice Koç, törene katılanların yüreklerini dağladı. Eşini gözyaşları ve dualarla uğurlayan Koç’u, yakınları ve eşinin mesai arkadaşları teselli etmeye çalıştı. 6 aylık kızı Nehir’e “Kızım bak baban burda” diyerek gözyaşlarına hakim olamayan Koç, minik kızına sıkıca sarılarak ağladı.

RÜYASINDA GÖRMÜŞ

Bir hafta önce rüyasında şehit olduğunu gören Koç’un yakınlarına, "Rüyamda tabutumu gördüm, şehit olmuştum. Eğer şehit düşersem beni Sincan Çimşit Mezarlığı’nda büyükbabamın mezarının yanına gömün" dediği öğrenildi.

EŞİ 2.5 AYLIK HAMİLEYMİŞ!

HABERİN DEVAMI DİĞER SAYFADA... TIKLAYIN

[PAGE]

Hakkari merkeze bağlı Kırıkdağ köyünde çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi Ertuğrul Polat'ın naaşı Gaziantep'e getirildi.

Van'da düzenlenen törenin ardından uçakla Gaziantep'e gönderilen şehit polis Polat'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, havaalanından alınarak Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne getirildi. Cenazenin alınışı sırasında şehidin ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehit Polat'ın naaşı tekbirler eşliğinde morga konuldu.

1.20121020203227.jpg

ONU ÇOK SEVİYORDUM

Şehidin 2,5 aylık hamile olduğu öğrenilen öğretmen eşi Ümmü Gülsüm Polat, ''Onu çok seviyordum'' diyerek gözyaşı döktü. Acılı eş, şehidin polis olan ağabeyi Ergün Polat tarafından teselli edildi. Şehidin 9 yaşındaki yeğeni Alperen Polat'ı da yine polisler avuttu.

Şehit polis Ertuğrul Polat'ın, ailesinin isteği üzerine yarın öğle namazı sonrası düzenlenen törenin ardından Şehitkamil ilçesine bağlı Bağbaşı köyünde toprağa verileceği belirtildi.

Bu arada, ailesi, şehidin Mücahitler Mahallesi'ndeki baba evinde taziyeleri kabul ediyor.

ASLANLAR GİBİ ŞEHİT OLDU

Şehidin kız kardeşi Kiraz Polat, yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta dururken, ''Ağabeyim aslanlar gibi şehit oldu, ağlamayacağım'' diye konuştu.

Öte yandan, şehit polis Ertuğrul Polat'ın, Hatay'a tayin olduğu ve 10 güne kadar ilişiğini kesmeye hazırlandığı öğrenildi.

Üç özel harekat polisinin şehit olduğu çatışmada, 3 terörist etkisiz hale getirilirken, bir terörist yaralı yakalanmıştı.