BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Şehit Emniyet Müdürü'nden geriye bu görüntüler kaldı

RİZE EMNİYET 'inden bir son dakika saldırı haberi geldi. Rize Emniyet Müdürlüğü'nde bir polis memurunun saldırısı sonucu ağır yaralanan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

RİZE Emniyet Müdürlüğü'nde bir polis memuru tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi bir polis memuru tarafından vuruldu. Saldırıda ağır yaralanan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu. 

Rize'nin Derepazarı ilçesinde trafik polisi olarak görev yapan polis memuru İsmail Hakkı Saraçoğlu Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile görüşmek üzere İl Emniyet Müdürlüğüne geldi.

Cep telefonu ve silahını güvenlikte bırakarak Verdi'nin makamına giren İsmail Hakkı Saraçoğlu bir süre görüştükten sonra buradan ayrıldı.

SİLAHINI ALIP GERİ DÖNDÜ: Cep telefonu ve silahını aldıktan sonra geri dönen İsmail Hakkı Saraçoğlu, koşarak girdiği makam odasında, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma memuru Yiğit Can Köksal'ı silahla vurdu.

EMNİYET MÜDÜRÜ ŞEHİT OLDU: Yaralanan Verdi, Polat ve Köksal hastanelere kaldırıldı. Emniyet Müdürü Verdi, hastanedeki tüm kurtarma çalışmalarına rağmen şehit oldu.

Şehit Emniyet Müdürü'nden geriye ise bu görüntüler kaldı.

Sitene Ekle
Etiketler