BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.436,60
HABER /  GÜNCEL

Şehit cenazesine giderken şehit oldu

ADANA'da dün şehit olan Uzman Çavuş Salih Kayan'ın cenaze törenine katılmak için yola çıkan yunus ekibi kaza yaptı. Yaşanan kazada bir polis memuru şehit oldu.

Abone ol

ADANA'da yunus ekibinin kullandığı motosikletin kaldırıma  çarpması sonucu bir polis memuru şehit oldu, bir polis de yaralandı. Polis memuru Fırat Ulaş idaresindeki 01 A 29623 plakalı motosiklet,  merkez Seyhan ilçesi 100. Yıl Caddesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini  kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaldırıma çarptı.

YARALI POLİSİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen Ulaş ile beraberindeki polis  memuru Gökhan Varuş yaralandı. Yaralı polisler, kaza yerine gelen ambulanslarla  Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Ağır yaralı olan Fırat Ulaş yapılan müdahalelere rağmen  kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı polis memuru Varuş'un ise tedavisinin sürdüğü  bildirildi.

ŞEHİDİN MESAİ ARKADAŞLARI ACI HABERLE YIKILDI

Hastane önüne geldiklerinde arkadaşlarının şehit olduğu haberini alan  polis memurları, birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. İl Emniyet Müdürü Osman Ak  da hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Öte yandan, polis ekibinin, Amanos Dağları'nda terör örgütü PKK'ya  yönelik yürütülen operasyonda dün şehit olan uzman çavuş için Adana Jandarma  Bölge Komutanlığında düzenlenecek törene giderken kaza yaptığı öğrenildi.

Amanos dağlarında şiddetli çatışma! Acı haber geldi