BIST 9.080
DOLAR 32,42
EURO 35,21
ALTIN 2.325,69
HABER /  GÜNCEL

Şehit annesinden yürek yakan sözler!

15 Temmuz gecesi Kuleli Askeri Lisesi önündeki arbedede, darbecilerin silahından çıkan kurşunla şehit düşen Murat Akdemir'in annesi Nevra Hanım, o gece yaşananları anlattı.

Abone ol

15 Temmuz gecesi darbecilerin şehit ettiği Murat Akdemir'i annesi Nevra Akdemir, o uğursuz gece sonrası yaşadıklarını anlattı. Kuleli'deki direnişte hayatını kaybeden Murat için adalet isteyen Nevra Akdemir, katillerin bunun bedelini ödemeleri gerektiğini söyledi.

Nevra Akdemir, Habertürk'te FETÖ'cülerin kara basan gibi Türkiye'nin üzerine çökmeye çalıştığı o uğursuz gecede yaşadıklarını anlattı. Oğlu Murat Akdemir'in Kuleli Askeri Lisesi önündeki arbede FETÖ'cüler tarafından şehit edildiğini anlatan Nevre Akdemir, oğlunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla sokağa indiğini söyledi.

"FETÖ'CÜLER OĞLUMU ŞEHİT ETTİ"

FETÖ'cü darbecilere Kuleli Askeri Lisesi önünde direndiğini ve şehit edildiğini söyleyen Nevra Akdemir'in zaman zaman yaşadığı duygusal anlar izleyicilerinde yüreğini burktu!

"BENİM MURAT'IMIN HAYATI..."

"Bir merminin ucunda mıydı benim Murat'ımın hayatı..." diye soran şehit annesi, oğlunu şehit eden darbecilerin adalet önünde hesap vermesini ve bedelini ödemeleri gerektiğini söyledi. Nevra Hanım, acısının dinmeyeceğini söylerken, "Şehit edenler karşınıza geçse ne yaparsınız?" sorusuna ise  "Ne yalan söyleyeyim, parçalamak isterim. Çünkü benim çocuğumun ciğeri dışarı çıkmıştı, kaburgası çıkmıştı. O benim birtane Murat'ımdı. En ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum. Bir gecede hayatımızı mahvettiler." sözleriyle cevap verdi.

15 Temmuz gecesi Kuleli Askeri Lisesi önünde şehit edilen Murat Akdemir