BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.421,26
HABER /  GÜNCEL

Şehidin facebook mesajı yürek dağladı

Hakkari Çukurca'da hain mayınla yaşamını yitiren şehit ölmeden önce bakın ne yazmış...

Abone ol

Mayına basarak şehit olan Diyarbakırlı er yazdığı mesajda, "Burası insanların sustuğu, silahların konuştuğu, kuşların yerine mermilerin havada uçtuğu, pirinç yerine mayınların ekildiği yer" demiş…

Hakkâri’nin Çukurca İlçesi'ndeki 49'uncu Hudut Taşı yakınlarında dün devriye görevi yaparken, daha önce araziye döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Diyarbakırlı er Mehmet Tangören'in (21) acı haberi oturduğu eve ateş düşürdü. Merkez Kayapınar İlçesi'nde oturan aileye acı haber verildikten sonra aile Diyarbakır Asker Hastanesi'ne oğullarının cenazesini karşılamaya gitti.

'KUŞLARIN YERİNE MERMİLER HAVADA UÇUŞUYOR'

Şehit er Mehmet Tangören, sosyal paylaşım sitesi Facebook'a yazdığı mesajlarsa yürekleri dağladı. Tangören, bir mesajında, "Nereye düşmüşüm ben de bilmiyorum. Neyse gelmeme az kaldı" diye yazdı. Tangören, 26 Temmuz günü de şu mesajı yazdı: "Burası ne cennet, ne de harikalar diyarı. Burası insanların sustuğu, silahların konuştuğu, kuşların yerine mermilerin havada uçtuğu, pirinç yerine mayınların ekildiği, Zap Suyu'nun yerine kanlarını aktığı, akrepler, yılanların yan yana yattığı, kurtların bile yuva yapmaya korktuğu yer :-) Hakkari-Çukurca"

Şehit Tangören'in cenazesinin Diyarbakır'a getirileceği, ailesinin kararına göre Bismil İlçesi ya da il merkezinde toprağa verileceği belirtildi.