BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.438,45
HABER /  MEDYA

Şefkat Tepe'nin intikamı acı oldu!

Şefkat Tepe'den ayrılmak istediğini söyleyen Ertuğrul Şakar'ın canlandırdığı Kordon Celil, PKK'ya ait köpekler tarafından parçalandı.

Abone ol

Senaristler, Şefkat Tepe'den ayrılmak isteyen oyuncudan intikam aldı! AK Parti ile cemaat arasındaki kavgada tarafını AK Parti'den yana seçen oyuncu, diziden ayrılmak istediğini açıklamıştı. İşte bu açıklamanın ardından senaristler, Kordon Celil'i PKK'nın köpeklerine parçalatarak şehit ettiler!

Şefkat Tepe bu kez dizinin sevilen karakterine hazırlanan kötü son ile adını bir kez daha duyurdu. Konya Valiliği tarafından çekim izinleri durdurulan Şefkat Tepe ekibi, diziden ayrılmak isteyen Kordon Çelil için oldukça ilginç bir son hazırladı.

PKK'NIN KÖPEKLERİNE PARÇALATTILAR

Dizinin ilk bölümünden itibaren PKK'ya karşı bölgede verdiği mücadeleyle izleyicilerin gönlüne taht kuran Kordon Celil, bu uğurda da büyük acılar yaşadı. Ailesini kaybeden, dönem dönem ruhsal sorunlar yaşayan Kordon Celil, dizide "tabutçu" lakabıyla ün salmıştı.

DİZİDEN AYRILMAK İSTEDİ

Şefkat Tepe'de Kordon Celil'e hayat veren oyuncu Ertuğrul Şakar, Samanyolu TV'de AK Parti ve Erdoğan aleyhindeki haberlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirmiş ve noter aracılığıyla sözleşmesini sonlandırdığını açıklamıştı.

SENARİSTLER İNTİKAM MI ALDI?

"Hz. Peygamber'in nur ışığı biçiminde"
yer aldığı bölümünün tartışıldığı bir dönemde gelen bu açıklama Şefkat Tepe'ye de ağır darbe indirdi. Konya Valiliği'nin çekim izinlerini iptal edildiğini duyurmasının ardından dizinin senaristleri Kordon Celil için oldukça tartışmalı bir sahne hazırladı. Diziden ayrılmak istediğini söyleyen Ertuğrul Şakar'ın canlandırdığı Kordon Celil, PKK'ya ait köpekler tarafından parçalandı.

İşte o sahne;