BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Şefkat Tepe'de yine gökten inme sahnesi

Peygamber sahnesiyle günlerce konuşulan Şefkat Tepe'de, bu kez gökten iki Osmanlı askeri indi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Şefkat Tepe'de ışık halesi şeklinde gökten inen Yeniçeri kıyafetli iki kişi, PKK'lıların elinden Sungurlar timinin üyesini kurtarıyor.

Samanyolu'nda ekranlara gelen Şefkat Tepe yine adından çok söz ettirecek. İki hafta önce yayınlanan bölümde, iki Osmanlı askeri zor durumdaki Sungurlar timinin imdadına yetişiyor.

Sungurlar timi PKK'lıların eline esir düşüyor. Aslı'yı teslim olması için çağrı yapan PKK'lı Cemal başkan, timin keskin nişancısı Şahin'i iki kamyonetin arkasına ellerinden ve ayaklarından bağlatarak çektiriyor.

Şahin, bu sırada "Allahım bu zalimleri sana havale ediyorum. Medet ya yarabbi, medet" diyor. Yardım çağrısı karşılıksız kalmıyor ve gökyüzünde şimşekler çakıyor. Etrafı kaplayan ışıklardan herkesin gözü kamaşıyor.

Ardından gökten ışık halesi şeklinde Yeniçeri kıyafetli insan şeklinde iki kişi iniyor. Kimselere görünmeyen Osmanlı askerleri, iplerden tutarak kamyonetlerin hareket etmesini engelliyor.

Sungurlar timinin komutanı Serdar Üsteğmen, bu duruma şaşıran doktora "Görmüyor musun? Rabbim bu zalimlerin tuzaklarını başlarına geçiriyor." diye cevap veriyor.

kordon.20140310113617.jpgKAÇ KİŞİ DİNLENDİ?

Şefkat Tepe'nin sevilen karakteri Kordon Celil'i canlandıran Ertuğrul Şakar diziden ayrıldığını duyurdu. TIKLAYIN

gülen.20140310113738.jpgŞEFKAT TEPE SENARYOSUNU
KİM ONAYLIYOR?



Fethullah Gülen'in yeni kasetleri çıktı. Bu kez Şefkat Tepe dizisi ve Aydın Doğan bombaları var.  TIKLAYIN
di̇zi̇.jpgSİZİ NİYE RAHATSIZ ETTİ?

Hz. Muhammedin bir ışık şeklinde gökten kamyon kasasına indiği dizi olay yaratırken, Samanyolu yöneticisi 'sizi niye rahatsız etti' dedi.
TIKLAYIN