BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,54
HABER /  MEDYA

Şefkat Tepe'de yeni bombalar

Gündemin değerlendirildiği Şefkat Tepe'de Sevilay Yükselir ve Rasim Ozan Kütahyalı, Cem Küçük ve işadamı Rıza Zarrab hedefteydi.

Abone ol

Samanyolu ekranlarında yayınlanan Şefkat Tepe'de, Sabah yazarları Rasim Ozan Kütahyalı ve Sevilay Yükselir'in para karşılığı yazdığı iddia edildi. Dizide Yükselir'in Mustafa Sarıgül'den lobi için para aldığı anlatıldı.

Şefkat Tepe'nin Karar Kurulu'nda bu hafta bemaat hakkında sert yazılarıyla gündeme gelen yazarlar hakkında ağır ithamlar vardı. Ebru Gündeş'in tutuklanan kocası için İran'ın ajanı suçlaması yöneltildi. İşte kuruldaki terslinin (iran) o sözleri:

30'LU YAŞLARDAKİ TOY DELİKANLIMIZLA

"Bizim kılcallardaki adamlarımızla hazırladığımız projeleri biliyorsunuz. 30'lu yaşlardaki toy delikanlımızla ülkenin ekonomisini, ülkenin ekonomisini hatta Avrupa rotasını değiştirdik basit bir rızayla hem de. İç güvenliğini tek başına tasfiye ettirdik. "

YİNE DE CEPLERİNİ DOLDURMAYA DEVAM EDİYORUZ

Hükümet cemaat kavgasında paralel devlet hakkında bomba yazılar kaleme alan yazarları ve Sarıgül'ü çileden çıkaracak sözler de vardı:

"Medyada istediğimiz hava oluşmuyor. Bu çift tarafı bitirme operasyonunda tersli yoldaşım ve kılcalların kullandığı medyacıların biraz daha ceplerini doldurulmasını sağlayalım. Camiayı ve kurumları itiabarsızlaştırmada daha da yüklenmeliler. Bilmem nereli (Rasim Ozan Kütahyalı) ve sevilmeyen kadına (Sevilay Yükselir) o kadar çok yatırım yaptık ki, dünkü yaşam standartlarıyla şimdiki normal yollardan olmayacağı dikkat çekiyor. Yine de ceplerini doldurmaya devam ediyoruz.

SARIÇİÇEK'TEN DE YÜKLÜ LOBİ İÇİN ALMIŞ

Ama bir iş çıkaramadılar. Ayrıca sevilmeyen kadın kendi havasında. Bir de başka yerlerden cebi doluyor. Sarıçiçek'ten de (Mustafa Sarıgül) yüklü lobi için almış. Kara ruhlu ve cüce lakaplı (Yeni Yafak yazanı Cem Küçük) ve Karataş da onlar cebini doldururken biz hala cüce mi kalacağız diyorlarmış. "