BIST 9.775
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,75
HABER /  MEDYA

Şefkat Tepe'de bomba son anket iddiası

Türkiye'yi karıştırmak istediği iddia edilen güç odaklarının anlatıldığı Şefkat Tepe'de seçim anketlerine gönderme yapıldı.

Abone ol

STV'de yayınlanan Şefkat Tepe'de AK Parti'nin seçim anketlerinde oyunun düşük çıktığı anlatıldı.

Karanlık güçlerden birisi konuşmasında "Birileri duymasın ama son anketleri nasıl anlatacağız. Durum kötü." diyor.

Hükümet-cemaat kavgası sonrası AK Parti'nin oyu düştü mü? 30 Mart seçimlerinde iktidarın yüzde kaç oy alacağı merak konusu oldu.

Kamuoyu araştırma şirketlerinin büyük bölümünde AK Parti oylarında ciddi bir erime görülmüyor. Ancak cemaat cephesi ve muhalefet partileri farklı düşünüyor, şirketlerin gerçekleri halktan gizlediğini düşünüyor.

1 ay önce AK Parti'nin oyunun yüzde 36'ya düştüğünü gösteren Zaman gazetesinin manşetine taşıdığı haberi yankı uyandırmıştı. Tartışmalar sürerken benzer bir iddia Samanyolu televizyonunda gündeme getirildi.

Cumartesi yayınlanan Şefkat Tepe'nin Karar Kurulu'nda güncel meselelere değinildi. İşte mesajlarla dolu konuşmalardan bazı başlıklar:

TOPLUMDA HİSSİZLİK VAR

-Efendim her gün görüyosunuz. Her gün artan dozuna hakaretlerin bini pir para. Aman efendim toplumda bir hissizlik var. Ne din adamlarından ne akil adamlardan ne de siyasi ömrünün sonuna gelmiş insanlardan tık yok. Hiç bu kadarını da beklemiyordum. Camianın üzerine daha sert söylemlerle gidilmeli. 

SON ANKETLERİ NASIL ANLATACAĞIZ. DURUM KÖTÜ

-Efendim ben de aynı düşüncedeyim. Yaptırdığımız haberler montajlanan kasetlerle iftiralar camia aleyhine oluşturduğumuz aleyhteki algı mahşeri vicdanda ters tepmeye başladı. Birileri duymasın ama son anketleri nasıl anlatacağız. Durum kötü. 

İSTİHBARATÇI 25-30 YILDA YETİŞİR

-Beyler tasfiye sürecini hızlandıracağız. Camianın siyasete müdahil olduğu ve politize olduğu algısı üzerine çalışmalıyız. Tehdit dışardan söylemini artık ülke içi konumuna getirdik. Ülkenin güvenliği harap edildi. İçi boşaltıldı. Bir istihbaratçı 25-30 yılda yetişir. Trafik polisini istihbarata atamakla istihbaratçı yetiştirmiş olmazsınız. Atamış olursunuz. İstihbarat, kaçakçılık ve terör birimlerine buralardan yeşitşemiz insan getirmek demektir. Yapay beyin monte etmek demektir.

ÇAKMA SUİKASTLER

-Beyler mahşeri vicdanda kaybolan itibarımız için çakma suikastlerle tekrar kahramanlaşmamız gerekir. Ama unutmayın. Camia Allah'a inanıyor ve sonucu ondan bekliyorlar. Bunu hafife almayın. Çünkü oranın işleri bizim akıl ölçülerimizle yürümüyor.  

zaman.20140224123704.jpg

anket.20140224123511.jpg