BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60
HABER /  GÜNCEL

Şefkat Tepe için İsrail iddiası

Cemaate yakın Bugün'den ayrılan Ahmet Taşgetiren de eski dostlarına vurdu. Taşgetiren canlı yayında STV dizisinden girdi İsrail'den çıktı.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - AKP cemaat savaşında köprülerin atılmasıyla Bugün'den Star gazetesine geçen Ahmet Taşgetiren 24 televizyonunda eski dostlarına vurdu.

ŞEFKAT TEPE'YE İSRAİL İTHAMI

AKP ile Gülen Cemaati arasındaki kavgada gelinen noktayı yorumlayan Ahmet Taşgetiren İran konusuna dikkat çekti.

Taşgetiren cemaatin Hakan Fidan'a gösterdiği tepkiyi İsrail ve İran üzerinden izah ederken "Bu anlamda Şefkat Tepe dizisinde İsrail ile paralel bir İran mesajı veriliyor. Şefkat Tepe dizisinde Hakan Fidan'ın İran'ın çıkarlarını hizmet ediyor gibi gösterilmesinin İsrail duyarlılığıyla paralel bir duyarlılık." dedi.

Taşgetiren'in konuşmasından işte bazı bölümler:



CEMAAT İLE İSRAİL'İN ORTAK NOKTASI: İRAN VE HAKAN FİDAN


Hakan Fidan Mit'in başına getirildiğinde ilk tepki İsrail'den geldi. Niye Hakan Fidan'ın İran yanlısı olduğu iddiası ile şöyle söylendi, yani biz Türkiye ile Mit'le, Mossad bazı bilgileri paylaşıyor. Bu paylaşılan bilgiler Hakan Fidan'ın başında olduğu yapı tarafından İran'a, yani düşmanımıza aktarılabilir gibi bir şey ortaya kondu. Şimdi şöyle bir şey var, Hakan Fidan'a karsı çıktığınızda, bir şey daha var hizmet camiasının bir de İran konusunda özel bir tepkisi olduğu görünüyor.

ŞEVKAT TEPE'DE İRAN VURGUSU VAR

Hatırlarsanız Şefkat Tepe'de ki karanlık kurulda, sanki İran'ın bazı operasyonları yürüttüğü ve bazı hadiselerde rol oynadığı gibi bir şey var.

HAKAN FİDAN'A İRAN SUÇLAMASI İSRAİL DUYARLILIĞIDIR

Ben şöyle bir şey söyledim, Hakan Fidan'ı İran'ın çıkarlarını hizmet ediyor gibi göstermek aslında Başbakana, Cumhurbaşkanına, bütün hükümete karşı bir kuşku yürütmektir. Bu kabul edilemez bir şey. Şimdi orada başlattığınız bir şey, İsrail duyarlılığıyla paralel bir duyarlılık. Sonraki zamanlara da uzanıp geliyor.