BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.310,20
HABER /  GÜNCEL

Sedef Orman kimdir Fikret Orman'ın eski eşi Erhan Çelik ile...

Fikret Orman'ın boşandığı eşi Sedef Orman sevgilisi Erhan Çelik ile görüntülendi. Sedef Orman - Erhan Çelik görüntülerine eski eşin ne diyeceği merak konusu. Peki kimdir Sedef Orman boyunca kızları olan Orman'ın asıl işi de...

Abone ol

Gülben Ergen'den olaylı bir şekilde boşanan haber spikeri Erhan Çelik ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın eski eşi Sedef Orman yeni bir aşka yelken açtı. Çift şimdilik aşklarını gizlese de birlikte ilk fotoğrafları medyaya sızdı

Erhan Çelik ile Sedef Orman'ın (Zaim) aşkı birkaç hafta önce başladı. Bir etkinlikte tanışan ikilinin birbirlerinin telefonunu aldıkları, kısa süren mesajlaşmadan sonra da buluşmaya başladıkları öğrenildi.

Erhan Çelik'in, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Twitter hesabından yaptığı "Her şeyden geçip sedef kaplı bir hayatta biriktirmeye başladığım umutlarım var artık. Hayatı öğreten herkesin öğretmenler gününü kutlarım" şeklindeki paylaşımı da bu aşkı doğrular nitelikte.

Erhan Çelik'in "Sedef kaplı bir hayat" benzetmesi Sedef Orman'a bir gönderme olarak algılandı. Erhan Çelik ile Sedef Orman'ın samimi şekilde görüntülendiği fotoğrafın da bir davette çekildiği konuşuluyor.

Sedef Orman kimdir eşi Fikret Orman kiminle aldatmıştı?



Sedef Orman Beşiktaş'ın tepe yöneticisi Fikret Orman'dan boşanmıştı. Çiftin boylarınca kızları var.