BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,39
HABER /  GÜNCEL

Sedat Şahin grubuna büyük operasyon!

İstanbul ve Samsun'da gözaltına alınan kişilerin Vedat Şahin'in öldürülmesinin intikamını almak için saldırı hazırlığı içinde oldukları iddia ediliyor.

Abone ol

İstanbul Polisi Sedat Şahin ve grubuna yönelik operasyonlarda 19 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin 24 Aralık 2014'te öldürülen Vedat Şahin'in intikamını almak için saldırı hazırlığı yaptığı iddia ediliyor. Gözaltına alınanlar arasında Sedat Şahin'in kardeşi N.Ş., oğlu E.Ş. ve yeğeni Ş.Ş. de var. Sedat Şahin'in ise arandığı öğrenildi.

İSTANBUL'DAKİ SALDIRI SONRASI POLİS TAKİBİ

Edinilen bilgiye göre İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Nişantaşı'nda 24 Aralık 2014'te Vedat Şahin'in ve korumasının öldürülmesi sonrasında taraflarla ilgili istihbarat ve takip çalışması başlattı.

"HESAPLAŞMA SALDIRISI HAZIRLIĞI" BELİRLENDİ

Sedat Şahin ve yakınlarının ölen Vedat Şahin'in intikamını almak için saldırı hazırlığı yaptığı belirlendi. 20 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İstanbul ve Samsun'da Sedat Şahin ile grubuna yönelik İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün ekipleri sabah saatlerinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Gözaltına alınanların 14'ünün İstanbul'da 5'inin de Samsun'da gözaltına alındığı öğrenildi.

POLİS SEDAT ŞAHİN'İ ARIYOR

Gözaltına alınan şüpheliler arasında Sedat Şahin'in kardeşi N.Ş., oğlu E.Ş. ve yeğeni Ş.Ş.'nin de olduğu, yakalanamayan Sedat Şahin'in aranmasına devam edildiği öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.